Mało na saskiej, w jednym budynku,Na Saskiej są teraz dwa serwisy Alfy rzeczywiście.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Mało na saskiej, w jednym budynku,Na Saskiej są teraz dwa serwisy Alfy rzeczywiście.
który mechanik ma dziś same pozytywy? Jedź i się sam przekonaj. Zjeździłem kilka miejsc i się nauczyłem, że jakość wykonania naprawy to zaraz obok wiedzy i doświadczenia ważna cecha.
U Darka, przynajmniej wiem, że nie wyjadę z nowymi spier...olonymi rzeczami jak to bywa u innych. To ważna kwestia bo takie sprawy potrafią wyjść po dłuższym czasie, a jako kierowca i właściciel wolę wiedzieć co się dzieje z moim autem.
Na minus są ceny jakie sobie kszyczy ale do negocjacji zazwyczaj.
Powodzenia!
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Jeden z najlepszych speców od ustawień zawiasu jest na ul. Skręconej, tuż przed S-Pointem.Gdzie w Krakowie i okolicach najlepiej podjechać na kompleksowe sprawdzenie całego zawieszenie przód/tył? Ostatnio mam wrażenie, że słyszę jakieś stuki, a do tego mocno myszkujący tył na nierównościach. Kierować się wspomnianymi warsztatami, czy kolecacie kogoś szczególnie do samej diagnostyki? Giulietta 1.4 2010
Pozdrawiam
Chyba przesadzasz [emoji6]Jeden z najlepszych speców od ustawień zawiasu jest na ul. Skręconej, tuż przed S-Pointem.
Dlaczego mam przesadzać? Jak masz jakieś doświadczenia z nimi to się podziel.Chyba przesadzasz [emoji6]
Wysłane z mojego CPH2009 przy użyciu Tapatalka
Oni sie chyba nazywają teraz Autogeo Klinika. Ciężko mi się wypowiadać na temat tego co się teraz tam dzieje... Może trafiłeś na ciężki dzień i spieszyli sięMasz na myśli geoklinike od robienia geometrii ?
Niestety ale robią byle szybciej, byle wskoczyło w tolerancję. Mocno ubolewał ze w Krakowie ciężko o speców którzy potrafią dobrze ustawić zbieżność
No ja ich znam też od lat, nie raz korzystałem, nie da najgorsi ale z tymi pochwałami to dla mnie gruba przesada. Każdy ma swoje zdanieOni sie chyba nazywają teraz Autogeo Klinika. Ciężko mi się wypowiadać na temat tego co się teraz tam dzieje... Może trafiłeś na ciężki dzień i spieszyli się. Nie chce nikogo bronić ale właściciel ma sporą wiedzę na temat ustawień zawiasów również w autach rajdowych...
Zgadza się i właśnie wyraziłem swoje zdanieNo ja ich znam też od lat, nie raz korzystałem, nie da najgorsi ale z tymi pochwałami to dla mnie gruba przesada. Każdy ma swoje zdanie
Masz na myśli geoklinike od robienia geometrii ?
Niestety ale robią byle szybciej, byle wskoczyło w tolerancję. Mocno ubolewał ze w Krakowie ciężko o speców którzy potrafią dobrze ustawić zbieżność
Tu się niestety zgadzam w 100%. Jakość usług jest na tragicznym poziomie... a ceny, to już sami lepiej wiecie jakie. Moja 159 najbardziej dostała w tyłek właśnie na podnośnikach u naszych speców niż podczas normalnego użytkowania (długo by wymieniać). w zeszłym roku montowalem hak w jednym z opisywanych tu warsztatów i żałuję, że nie nagrałem pierwszego po tej operacji otwarcia klapy bagażnika - masakra.Kolego w Krakowie to jest trudno o specja z każdej dziedziny jeżeli chodzi o motoryzację. Ja mieszkam w Krakowie, pochodzę z pod Lublina i wszysztko co musze w aucie zrobić robie własnie w domu rodzinnym bo tu jest tragedia. Raz że drogo to już nie wspomne, a dwa że takie patałachy robią że strach coś dac. Widzę po tym jak serwisujemy auta firmowe, ciągle gdzie indziej bo nigdy nie ma zrobione dobrze, wymieniali sprzęgło to spierdolili coś innego i tak w koło macieju, odkąd auto poszło 1 raz na jakiś serwis tak jeździ juz regularnie co 2-3mc, taka ich polityka skur.... żeby ludzi naciągać;/ Ogólnie to miasto to porażka w każdej kwesti ale to już temat do wódki a nie![]()
Jakieś 2 lata temu usuwalem szkodę (sarna) w S-Poincie. Wymiana maski i zderzaka na nowe + malowanie. Myślę, że z perspektywy czasu mogę ich polecić. Nie wiem jakie teraz maja ceny ale tani nie byli.Hej
Jaki polecacie warsztat w Krakowie do zrobienia poprawke blacharsko lakierniczych ( tylna klapa , obicie przy drzwiach z tyłu, ruda na nadkolach ).
Z góry dziękuję za inf.
S-point to klasa sama w sobie. Znam ich od lat i mogę tylko w superlatywach o nich mówić.Jakieś 2 lata temu usuwalem szkodę (sarna) w S-Poincie. Wymiana maski i zderzaka na nowe + malowanie. Myślę, że z perspektywy czasu mogę ich polecić. Nie wiem jakie teraz maja ceny ale tani nie byli.