Spoty Koszalin

A zobaczę jak się ogarnę, bo jadę do Słupska do Charlotty w sobotę i wieczorem nie wiem czy nie pryskam z Koszalina i będę w poniedziałek ale za to jutro mogę się na piwko :)

A Tobiasz, kto Ci dzisiaj buchnął furę? Bo rowerem chciałem się podłożyć a patrzę, że ktoś inny prowadził ? Pewnie tato ?

Ta ojcu pożyczam póki jego w serwisie:) zlitowałem się i na czas kiedy siedzę w robocie to on śmiga. W ogóle dzisiaj w robocie musiałem wybyć na chwilę i tak sobie jadę służbówką i tak patrzę, z naprzeciwka Brera i do tego ZK, mówie sobie o kurde 3 Brera w Koszalinie, ale jak przeczytałem do końca rej. skumałem że to moja:D

Ostatnia edycja:
Ta ojcu pożyczam póki jego w serwisie:) zlitowałem się i na czas kiedy siedzę w robocie to on śmiga. W ogóle dzisiaj w robocie musiałem wybyć na chwilę i tak sobie jadę służbówką i tak patrzę, z naprzeciwka Brera i do tego ZK, mówie sobie o kurde 3 Brera w Koszalinie, ale jak przeczytałem do końca rej. skumałem że to moja:D
Kochanie nie wygłupiaj się, przecież mówiłam Ci że biorę samochód bo muszę jechać na szoping ;>

ależ Kochanie Koszalin nie równa się szoping:D właśnie tak się zastanawiam co ta rukola, fasola i sukienka robi w bagażniku...:D

to Ty mi powiedz z kim jeździłaś:D chłopaki patrzcie co za Panowie siedzą na miejscach pasażera podczas wojaży Moni:)
BTW: nie ma jak to dobry offtop.

Ostatnia edycja:
ja mogę ewentualnie jutro ale będę wiedział dopiero wieczorem

ello ziomki :))) jestem wlasnie na wczasach w mielnie ktos z okolic jest ze tak powiem czasowy i ma ochote sie poznac ? ja parkuje niedaleko diabelskiego mlyna :)

Wczoraj byliśmy w Mielnie. Ogólnie w mielnie to raczej alfistów nie ma, tyle co na wakacje jak ty. Jeśli chcesz to w następną sobote robimy grilla w Koszalinie. Zapraszamy :>

środa 22.10.2014 o godz 21:00 Atrium - parking podziemny:) na razie będą 3 osoby.

A co do Szczecina.... hmm co tu dużo gadać, Szczecin jak to Szczecin.

Ostatnia edycja:
Wziąłem się za montaż Parrota i nie wyrobiłem się. Doszło przedłużanie głupich kabelków i rozładowany aku:/

Dajcie znać ile osób było.

Amortyzatory
Powrót