Spoty Koszalin

Straszne to niee, jeśli tylko termin przypasuje :) A coś specjalnego jest w Szczecinku, że aż tam? Bo w maju to chyba na narty wodne jeszcze zimno... ;P

zależy jak będzie z temperaturami, możliwe że już będą jeśli temp będą +20, i wstępnie jest taki plan zlot a później zahaczyć jakąś małą atrakcję w mieście czy coś

Wave_pl i Saybot bierzcie się za organizację jakiegoś spotu na początku kwietnia, im wcześniej damy znać tym TEORETYCZNIE więcej ludzi powinno się zjawić :V

Termin mój drogi trzeba ustalić ale myślę że moglibyśmy jajeczko świąteczne razem zjeść u chińczyka albo innej restauracji :)

o :D no to wybór terminów zostawiam wam, ja jak zawsze się podpasuje

jakieś spotkanko szybkie dzisiaj bo jestem w Kaszalanie :v ?

No ja jestem od 17 już w koszalinie, można na kawke do Mc'a skoczyć nawet we dwóch ;D Chyba że są chętni

Myślałem, że teraz... po 17 to ja już nie będę mógł dziś :/

jestem do niedzieli, jutro cały dzień sie nudze bo dziewczyna w pracy, więc coś może ?

Mati trochę późne info, ja właśnie zaraz jadę do Miastka, a od poniedziałku jestem w Warszawie, ale może na następny weekend coś można zmontować.

ja właśnie wróciłem z miasta :D byłem się trochę pobujać i umyć pierdzidło :D Nic się nie stało panowie :)

Pany jutro okolo 17:30/18 jestem w koszalinie i mam wolne do 20:30 bo czekam na.dziewczyne, jakies szybkie spotkanko? obieram jutro 17" <3

Wymazane sadzą z wydechu twojego JTDka

no spoko można coś ogaranąć tylko ja tak jakoś przed 19 będę wolny.
Pozdrawiamy dziewczynę:P

hehehehhehe :lol:

dobra to jesteśmy na tel

poradzimy :D a jak nie w piątek to może sobota ? Jeśli zostanę

Amortyzatory
Powrót