• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

Yes.

Jeszcze jedno pytanie. Rozumiem, że ten parking na decathlonie to jest w centrum handlowym tak? I pewnie jest kilka poziomów.

Sprecyzujcie to jakoś, żebym widział w razie czego co gdzie i jak. :D

Ostatnia edycja:
Pasuje, a parking przy decathlonie jest na wolnym powietrzu, między statoilem a decatlonem, w razie padania to jak Tobiasz pisał w atrium - jest jeden poziom więc łatwo się znajdziemy :) w ile będziesz osób ?

Sam z kobietą. Jadę na długi weekend do Kg, więc przy okazji mogę wpaść :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Tak było 1x Brera, 3x 159 i 1x Giulietta i przez chwilę zagubiony turysta 156 poliftową gdzieś z Polski, ale z forum
Dzięki wszystkim za spotkanie i pogawędki przy kawie, do następnego :)

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 2015-08-13 21.39.02.jpg
    2015-08-13 21.39.02.jpg
    76 KB · Wyświetleń: 149
  • 2015-08-13 21.39.20.jpg
    2015-08-13 21.39.20.jpg
    91.7 KB · Wyświetleń: 151
  • 2015-08-13 22.34.45.jpg
    2015-08-13 22.34.45.jpg
    66.9 KB · Wyświetleń: 150
  • 2015-08-13 22.35.22.jpg
    2015-08-13 22.35.22.jpg
    32.4 KB · Wyświetleń: 151
Fajnie fajnie fajnie. Oby częściej :)

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka

Powoli zaczyna nas być więcej więc trzeba częściej się spotykać :)

- - - Updated - - -

Wrzucę fotę na FB :)

elo ludziki,
w związku z tym, że w ostatnim tygodniu pojawiali się nowi fani marki i pewnie to przeczytają to może jakiegoś spocika byśmy ogarneli, bo wieje nudą :)

[MENTION=27133]saybot[/MENTION] wpadaj/cie 24tego do Szcz na bulwary, jak ci miesiąc wyjazd na pizze, ostatnio chłopaki wymyślili sobie jeszcze gokarty na silverze.

przez ostatni miesiąc byłem praktycznie w każdy weekend w Szcz :) ale teraz spadł śnieg a mi się kół na brzydkie 17 nie chce zmieniać i jeżdzę tylko wokół komina :) [MENTION=61025]SimonG[/MENTION] jaką Ty masz rejestracje? Bo ostatnio na autostradzie mijałem taką jak Twoja tylko rej. był ZKL ale bez ramek

Ostatnia edycja:
[MENTION=27133]saybot[/MENTION] , w lipcu jeździłem chwilę na ZKL bez ramek, od sierpnia ZGL na ramkach. Jakbym widział to bym migał :)

Rozumiem, że po roztopach widzimy się na spocie w Szcz?

wczoraj znowu wpadłem na chwilę wieczorem do ZS;) rano wracałem żeby być na 8 w pracy.

Zacznij przyjeżdżać wtedy kiedy trzeba :P Pogadałbym z Tobą trochę o 2.4, czekam aż zobaczę Ciebie na spocie. :)

elo ludziki,
w związku z tym, że w ostatnim tygodniu pojawiali się nowi fani marki i pewnie to przeczytają to może jakiegoś spocika byśmy ogarneli, bo wieje nudą :)

Jak coś to daj mi znać jak będzie spot najlepiej sms-a puść, albo na fejsie, bo ja rzadko zaglądam tu, bo zajmuje się teraz dzieckiem popołudniami, bo Aśka w pracy.

Witajcie,
Poszukuję numeru kontaktowego do kolegi Saybot bo niestety skrzynkę ma zapełnioną...Z góry dzięki za info.

Amortyzatory
Powrót