• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spoty Koszalin

Niestety. Schowek, słupek i podsufitka luźna:-\ Mam nadzieje ze kolejnym razem dojadę...

Witam,

czy ktoś 22 marca wybiera się na otwarcie sezonu na lotnisku w Bagiczu?

Ja od jutra też będę w Koszalinie, więc jeśli organizujecie jakiś spot to prawdopodobnie się pojawię:)

ja jestem tu świeży więc nie chcę się rządzić ;)

to kiedy? ja muszę odgruzować Alfinkę bo odkąd zakochałem się w 2kółkach to stoi biedna i się kurzy.

Czw-Pt jestem w Kołobrzegu. Jakby ktoś, coś to czekam. Chętnie pogadam, pooglądam, tym bardziej, że z Alfą żyję dopiero od miesiąca :)

ustawmy się może na czwartek bo wczoraj nie zajrzałem na forum, a może jeszcze ktoś zreflektuje na 21:00 przy decatlonie.

jeśli w czwartek to się raczej pojawię ;) może koleżankę od MiTo uda mi się namówić jeszcze ;)

Ja będę na pewno zatem możesz przyjechać i nie bać się że ktoś Cie zostawi :)

ok to czwartek będzie ok. Godzina 21 na parkingu przy Decathlonie. Jeśli miałoby padać to parking podziemny Atrium (naprzeciwko Decathlonu). Pasuje?

Amortyzatory
Powrót