Sapo
Nowy
Ładnie to tak o belli pisać
Ha!!! Wiedzialem, ze mi sie podpucha uda!
P.S. Polskich znakow chwilowo brak, bom w robocie na lichym kompie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ładnie to tak o belli pisać
Jeżeli są chętni to nie widzę problemu dla którego takie spotkania nie miały by się odbywać.Jaka tradycja ludzie (2 spotkania)?!?!? Proponuję zrobić jeszcze spoty w środy i najlepiej na bemowie (bardzo lubię jeździć na bemowo). Jest nas w warszawie garstka a spotów wszelkiej maści już co najmniej 3. Jaki jest tego sens? Nie rozumiem...
Ty nawet Alfy nie maszJaka tradycja ludzie (2 spotkania)?!?!? Proponuję zrobić jeszcze spoty w środy i najlepiej na bemowie (bardzo lubię jeździć na bemowo). Jest nas w warszawie garstka a spotów wszelkiej maści już co najmniej 3. Jaki jest tego sens? Nie rozumiem...
Jeżeli są chętni to nie widzę problemu dla którego takie spotkania nie miały by się odbywać.
Myć ? trzeba polerować, woskować, czyścić i pucować
Przed jutrzejszym spotem proponuje już zacząć kłaść kolejna warstwe wosku![]()
Jutro wpadam !
Myć ? trzeba polerować, woskować, czyścić i pucować
Przed jutrzejszym spotem proponuje już zacząć kłaść kolejna warstwe wosku![]()
Jaka tradycja ludzie (2 spotkania)?!?!?
...ja bardzo chętnie ale nie wiadomo czy pogoda nie popsuje efektu..![]()
...ja bardzo chętnie ale nie wiadomo czy pogoda nie popsuje efektu..
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
...chodzio to że właśnie się narodziła nowa, świecka tradycjaLOL
...ale, co nowe, nie każdemu odpowiada, a tym bardziej nowa tradycja nie jest dla każdego do przyjęcia... Coż, na szczęście jest wolność i demokracja![]()
widzisz, myłem jak co tydzień w niedzielę ale niestety deszcz zaczął padać jak wycierałem auto do sucha no i niestety...oby do lata![]()
Dokładniena Ciszewskiego róg Dereniowej?
Marcin, już wiosną nasze Belle będą znowu lśniły![]()
...owszem ale powiem Ci że nawet zimą mogą jak się trafi mroźny, suchy wyż...taka pogoda też podchodzi![]()