Spoty czwartkowe KEN Center

• Autor wątku Autor wątku Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Może kiedyś wpadnę, choć termin dla mnie niefortunny, bo pracuje co prawda 1 km od Eklerca, ale autem na co dzień do pracy nie dojeżdżam, gdyż mieszkam na Tarchominie i jazda na 9:00 rano na Ursynów jest w dni powszednie drogą przez mękę. Kiedyś się może poświęcę.

Wpadaj, wpadaj :) Ciepło, miło. Świetna alternatywa dla zimnej Arkadii...

Może kiedyś wpadnę, choć termin dla mnie niefortunny, bo pracuje co prawda 1 km od Eklerca, ale autem na co dzień do pracy nie dojeżdżam, gdyż mieszkam na Tarchominie i jazda na 9:00 rano na Ursynów jest w dni powszednie drogą przez mękę. Kiedyś się może poświęcę.

Bardzo serdecznie zapraszamy :) Rozumiem, że przejazd Tarchomin-Ursynów to nie leda wyczyn, ale jak się zdecydujesz, niewątpliwie docenimy :))
Dokładniej gdzie się mieści Twoja praca?

Dotychczas było super:) mam tylko nadzieję, że tradycja i klimacik się utrzymają ;))

Nie będę siał defetyzmu i wspomniał czym zwykle kończą się szumne zapowiedzi ;)
Marcinie - w Arkadii często bywa mniej osób ;)

Ja zdecydowałem, że do Arkadii jeździć nie będę. Stanowczo za zimno! Tak więc wspólne spoty z AC dopiero wiosną na Cargo :)

Ostatnia edycja:
Siema. Rzęcha trzeba umyć przed takim spotem? (To będzie ewentualnie Mój Pierwszy Raz - stąd pytanie.)

:D

O, nie! Nie będę miał czasu. Więc albo ja będę umazany, albo ona. :D

Siema. Rzęcha trzeba umyć przed takim spotem? (To będzie ewentualnie Mój Pierwszy Raz - stąd pytanie.)

:D

Ja o tej porze roku odpuszczam picowanie:) nawet, jak umyję, to po całym dniu jazdy moja pieszczocha czysta nie będzie ;)

...a błoto samo obleci ;)

...poza tym w większości się pewnie znacie, więc każdy wie, co kto ma pod błotem! :D

...niestety pora roku i pogoda nie sprzyja utrzymaniu czystego lakieru...ale już niedługo wiosna:)

Amortyzatory
Powrót