J
Jola
Guest
Dzisiaj nie bo maja Diablica 155 2.0 16v czeka na słonaczko,a potworek V6 się składa.ale jak coś,to będziesz słyszał jak prawdziwa Alfa V6 się zbliża!!!!
... zatem czekam na ten magiczny dźwięk V6
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dzisiaj nie bo maja Diablica 155 2.0 16v czeka na słonaczko,a potworek V6 się składa.ale jak coś,to będziesz słyszał jak prawdziwa Alfa V6 się zbliża!!!!
... zatem czekam na ten magiczny dźwięk V6![]()
...znaleźć tego tematu nie mogę, wrzuć link...![]()
Siódma strona działu nasze Belle!!155&155!![]()
super autko...ale tak patrzę i czy maserati nie miało bliźniaczej konstrukcji?
Szkoda, a na przyszły czwartek będziesz gotowy?? Ja dzisiaj przyjadę swoim klekotemDzisiaj nie bo maja Diablica 155 2.0 16v czeka na słonaczko,a potworek V6 się składa.ale jak coś,to będziesz słyszał jak prawdziwa Alfa V6 się zbliża!!!!
Szkoda, a na przyszły czwartek będziesz gotowy?? Ja dzisiaj przyjadę swoim klekotem![]()
Właśnie myślę jak tam dojechać żeby w korkach za długo nie stać. No to super. Nie ma to jak zobaczyć V6 w odpowiednim opakowaniu
![]()
z Woli z ul.Łuckiej
Z każdą minutą mam coraz mniejsze szanse na przybycie, jeśli dałbym radę to bliżej 21 najwyżej...zaczynamy o 19...a o której możesz przybyć?
Z każdą minutą mam coraz mniejsze szanse na przybycie, jeśli dałbym radę to bliżej 21 najwyżej...
To może razem polecimy?? będzie raźniejJa tam z Woli będę pyrgał w Solidarności, potem w Jana Pawła i Puławską do Wincentego, mam nadzieję, że tragedii nie będzie