Spoty czwartkowe KEN Center

• Autor wątku Autor wątku Jola
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
YonasH, jak tam zdrówko mojej ulubienicy ?? :D Mam nadzieję, że w tym tygodniu ją zobaczę..., nawet zamówiłam dla niej kalendarz :))

---------- Post added at 23:54 ---------- Previous post was at 23:51 ----------

Rzut beretem, jak to się mówi ;p
Pozdrawiam w takim razie niemalże sąsiadkę :)

Ja również pozdrawiam serdecznie "prawie" sąsiada i jeszcze w dodatku Alfistę ;) Do zobaczenia!

YonasH, jak tam zdrówko mojej ulubienicy ?? :D Mam nadzieję, że w tym tygodniu ją zobaczę..., nawet zamówiłam dla niej kalendarz :))
W końcu FAP z ASO dogadali się kto i ile ma za to zapłacić i autko jest robione. W środę prawdopodobnie odbieram :)
W ogóle, aby dopasować się do panujących tam zwyczajów - wezmę narzędzia i wymienię sobie halogeny :P

W końcu FAP z ASO dogadali się kto i ile ma za to zapłacić i autko jest robione. W środę prawdopodobnie odbieram :)
W ogóle, aby dopasować się do panujących tam zwyczajów - wezmę narzędzia i wymienię sobie halogeny :P

Bardzo się cieszę się, że w końcu jest decyzja... i uzdrawiają tę wyjątkową Bellę :) Jest duża szansa, że w czwartek będzie :)) Co do naszego podziemnego warsztatu, to spoko, bez problemu wymienisz halogeny ;) ja myślałam, żeby tam w końcu założyć tablice klubowe, ale jakoś nie mogę się zebrać :):)

...myślę że nie będzie problemem zmiana w najbliższy czwartek jeśli będziesz chciała:)

...myślę że nie będzie problemem zmiana w najbliższy czwartek jeśli będziesz chciała:)
Dzięki Marcin :) ale naprawdę nie chcialabym nikogo wykorzystywac ...:) Swoja droga to forum to też niezly nalog ;) dzisaj jak nie jestem przy kompie, to wchodze na forum że smartfona... To już chyba choroba ;)

Też potwierdzam, jak nie ma mnie przy komputerze to wchodzę z tableta na forum :-p

Ciao a tutti, jako wieloletni Ursynowianin zamierzam tym razem pojawić się na spocie wraz ze swą czarną staruszką :) Do zobaczenia!

Ja bym tam nie mierzył częstotliwością wchodzenia na forum poziomu zawirusowania :P

Amortyzatory
Powrót