• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie Wisla 06.07.2008

Fred to może zaoferuj jeszcze remonty silników i zawieszenia i w ogóle wszystkiego to jeszcze kilka osób przyjedzie :mrgreen: tylko że wtedy to nie będzie spot ani zlot tylko sie kurdę warsztat zrobi :mrgreen:

adamodg, pewnie gdybym był mechanikiem to czemu nie 8) No ale nie jestem wiec pozostaje tylko diagnostyka ECU :D

Co do kasowania błędu poduszek to jeszcze nie teraz:) Moze na zlocie juz będe mógł to robić

fred

a potem ludzie będą gadać że Alfy się psują :mrgreen:
będziemy stać z podniesionymi maskami i coś grzebać :mrgreen:

adamodg jak tak patrzę na Twój awatar, to z tym piwkiem to chyba będziemy musieli jeszcze parę latek poczekać :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Spróbuje jeszcze wyciągnąć kumpla który jeżdzi 156 sportwagonem. Szkoda że na takich jednodniowych imprezach to piwka nie można zabardzo trzasnąc.

WITAM!
Mnie też możecie dopisać do listy na zlocik. Takiego czegoś sobie nie odmówie :) Wybieram sie z Jastrzębia Zdroju. DO NIEDZIELI :D

alces1 napisał:
adamodg jak tak patrzę na Twój awatar, to z tym piwkiem to chyba będziemy musieli jeszcze parę latek poczekać :D
Pozdrawiam.
- Rafał
już zmieniłem - teraz już będę mógł dostać pianę ?

no i witam świerzaka z JZ :mrgreen:

adamodg napisał:
alces1 napisał:
Pozdrawiam.
- Rafał
już zmieniłem - teraz już będę mógł dostać pianę ?
Rozsuń zamek do samego dołu, zobaczymy co tam chowasz i wówczas gremialnie zdecydujemy :D
Pozdrawiam.
- Rafał

Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jedzie z okolic Kędzierzyna lub Rybnika na ten zlot. Jeśli tak to proszę o kontakt.

poczytaj temat a zobaczysz że jest kilka osób z rybnika i okolic które jadą
np. jarek , rafał , szelma i jeszcze inni

Siemka ! Ada$ ja jade z okolic rybnika i zbieramy sie z rafalem 1974, patryk wey (ma jeszcze mi napisac wiadomosc) i jeden moj kumpel nie z klubu także jedzie na 4 jak chcesz to daj znac to sie dogadamy i pojedziesz z nami ! Pozdro !

o ile wszystko dobrze przeczytałem to na dzisiaj wygląda to tak:

1.Kosiar
2.Gopcio
3.Korczu
4.Pitus25
5.Ferrari-1
6.robert domański
7.Krzysiek866
8.alces1
9.M@t
10.jarek0203
11.Lopezius
12.szelma40
13.currahee ( 99% )
14.t.o.mek
15.penny21
16.peteja43
17.alfaholik-Bioły
18.gonzo
19.mariusz
20.Fred & Kate
21.rafal_1974
22.adi599
23 i 24 Rafał ( 2 x AR )
25.patryk_wey
26.ada$
27.Roben
28.robak#21
29.csscss ( 99% )
30.koleś namówiony przez Kosiara ( nie na pewno )
31.koleś namówiony przez penny21
32.koleś namówiony przez Krzysiek866
33.karooluss - korci go na razie
34.mojax - jeszcze się drapie
35. no i ja też chcę

jeżeli zjawi się 90% tych, którzy się zdeklarowali, to już będzie fajna imprezka!
Pozdrawiam.
- Rafał

No to na stacji benzynowej napewno się nie pomieścimy i bedzie znów to co ostatnio w Krakowie, Ci co sie trochę spóźnią wrócą się do domu.
Proponuję jednak parking pod Mokate (całe 500 metrów dalej) na spotakanie ogólne, będzie niedziela więc pracownicy będą w domach, co najwyżej ochrona bedzie się głupio gapić, a tam powinniśmy się pomieścić.

Pitus25 potwierdza.

No już mnie coraz mniej swędzi także chyba jutro jadę na myjnię:) A to nie ten klimat że mi się nie chce tylko oczywiście obowiazki.
Pozdrawiam!

Ok może być ten parking dalej , tylko niech na stacji zostaną z 2 alfy żeby jak ktoś będzie dojeżdżał było wiadomo gdzie kierować bo jak w krakowie wszystkich za przeproszeniem wyjebało spod Multikina a podobno ktoś dojechał i nie wiedział gdzie jechać potem

Uwaga bardzo ważne !!!
Zmiana miejsca spotkania głównego !!!
W związku z bardzo dużym zainteresowaniem spotykamy się wszyscy na parkingu pracowniczym firmy Mokate, jakieś 500 metrów dalej niż stacja benzynowa.
Stacja benzynowa odpadła ze względu na zbyt dużą ilość samochodów.

Postaram się jeszcze wszystkim wysłać to na PW żeby nie było niedomówień.

Amortyzatory
Powrót