• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Spotkanie Wisla 06.07.2008

no to bierz :D , Pitus to ja będe na 15 siedział a przed BB będe do ciebie na kom dzwonił

Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko :)
To moze wezme przyczepke z laptopem :P

fred

Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko

WIesz co jak możesz to weź popatrzymy co tam u mnie i ile błędów mam bo napewno jakieś są to skasowalibyśmy je :)

Z góry dzięki

Fred napisał:

fred

Z chęcią zobaczyłbym co w trawie piszczy -znaczy sie w Alfie :)

A propo co sie zabiera na takie spotkania, bo ja prawiczek...

szelma40 napisał:
A propo co sie zabiera na takie spotkania, bo ja prawiczek...

przede wszystkim Belle :mrgreen:
no i skoro grill to jakiś prowiant ( kiełbaska, szaszłyki czy co kto lubi )
i co tylko jeszcze chcesz :mrgreen:

Fred napisał:

fred

Fred to jak juz sie zaoferowales to dalo by rade u mnie cos spojrzec ???:) moze by sie skasowalo jakies usterki :)

Moge tylko diagnozowac auta od roku 1999 (w wyjątkowych przypadkach 1998) i mam na mysli tylko TSy i Vki.

Co do JTD to dopiero pare dni temu bubu321 dopadł definicje tych silnikow wiec jesli chcecie to bedziecie testerami :mrgreen: bo nie mialem okazji zobaczyc jak one dzialają

fred

bier :) ja moge być pierwszym testującym :) potem zaraz sprawdzimy autko Korcza :)

adi599 napisał:
a do kolegow jadacych tzw.trasa b,robimy jakas zbiorke w Suchej Beskidzkiej czy kazdy jedzie solo :roll:
Jeszcze nie wiem ;) (dlatego nie odpisywałem na pm - sorki) ale jeśli to myślę, że w okolicy 10.30-11.00 można tam być.

Fred - szkoda z tym komputerkiem bo też byłem chętny :) A kabelki masz takie, na których da się podpiąć też starsze Belle? Bo może jakiś programik bym jeszcze wyszukał.

currahee napisał:
Fred - szkoda z tym komputerkiem bo też byłem chętny :) A kabelki masz takie, na których da się podpiąć też starsze Belle? Bo może jakiś programik bym jeszcze wyszukał.
Spoko! Podepniemy na krótko ;)
Pozdrawiam.
- Rafał

currahee, no wlasnie problem polega na tym ze nie mam aktualnie. Na razie licze ze wyjdą definicje do starszych modeli a jesli nie to wtedy zainwestuje te 300-400 zl i przygotuje sprzet do diagnostyki wszystkich alf. No ale to bedzie pewnie za ok pół roku.

Z tym ze wtedy bede musial brac za to kase bo aż tak bogaty nie jestem :mrgreen:

fred

Witam ! Tak sie zastanawiem i dalej nie wiem gdzie jest ta stacja ! Chodzi o ta stacje która jest na wlocie do skoczowa od strony Jastrzębia? A i tak małe info wszyscy co jada od strony jastrzbie czy tez ta droga na wisle z tego co wiem ostatnio byly kolosalne korki zeby wlasnie dotrzec do Skoczowa (przed samym skoczowem ! ) pozdro ! do niedzieli !

Krzysiek866 napisał:
Witam ! Tak sie zastanawiem i dalej nie wiem gdzie jest ta stacja ! Chodzi o ta stacje która jest na wlocie do skoczowa od strony Jastrzębia?

nie to nie ta stacja, stacja na której wszyscy się spotkamy jest zaraz za Skoczowem w stronę Wisły zaraz jak przejedziesz E75 a dokładniej pod nią to 500m dalej masz stację i tam właśnie spotykamy się :)

Ja się jeszcze drapię, ale spróbuję przyjechać bo widzę że zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam!

mojax napisał:
Ja się jeszcze drapię, ale spróbuję przyjechać bo widzę że zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam!

Powinienneś byc tym bardziej że masz tak blisko :) ludzie ze śląska przyjeżdzają więc podrap się mocniej wsiadaj w furę i jazda spotykamy się o 11 na parkingu pod Auchan :)

stary to my z zagłębia i ślaska tachamy a tobie z BB sie nie chce
jedziesz ale to już ! :mrgreen:

Od dwóch dni nie gaśnie mi kontrolka air bagu, jeśli będzie możliwość skasowania tego na zlocie , to coraz bliżej mi pewności że się zjawie :)

Amortyzatory
Powrót