K
Kosiar
Guest
no to bierz
, Pitus to ja będe na 15 siedział a przed BB będe do ciebie na kom dzwonił
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
karooluss napisał:coraz bardziej kroci mnie by wziac moja bele na wycieczke do wisly![]()
Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko
Fred napisał:Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko
To moze wezme przyczepke z laptopem![]()
fred
szelma40 napisał:A propo co sie zabiera na takie spotkania, bo ja prawiczek...
Fred napisał:Jak ktos potrzebuje jakąś szybką diagnostyke kompa to pisac mnie tu szybko
To moze wezme przyczepke z laptopem![]()
fred
Jeszcze nie wiemadi599 napisał:a do kolegow jadacych tzw.trasa b,robimy jakas zbiorke w Suchej Beskidzkiej czy kazdy jedzie solo :roll:
Spoko! Podepniemy na krótkocurrahee napisał:Fred - szkoda z tym komputerkiem bo też byłem chętnyA kabelki masz takie, na których da się podpiąć też starsze Belle? Bo może jakiś programik bym jeszcze wyszukał.
Krzysiek866 napisał:Witam ! Tak sie zastanawiem i dalej nie wiem gdzie jest ta stacja ! Chodzi o ta stacje która jest na wlocie do skoczowa od strony Jastrzębia?
mojax napisał:Ja się jeszcze drapię, ale spróbuję przyjechać bo widzę że zapowiada się ciekawie.
Pozdrawiam!