spotkać się warto

My też wracamy tego samego dnia.
Duże Tesco może być, to to przy wylocie na Szczecin?

Fajnie, mamy już jakąś paczkę ?????? ja jeszcze nie jak zrobię z powrotem. W końcu jestem na urlopie, mam hamak, śpiworek i rower w bagażniku, czyli wszystko co mi jest potrzebne do szczęścia ??????

Tylko napiszcie mi jeszcze o której w tym Stargardzie mam czekać :D

Najbliższe spotkanie już za tydzień. Wracamy do wakacyjnej formuły spotkania objazdowego - 100 km tu i tam.

mapka przejazdu.jpg

Zaczynamy na Nabrzeżu Celnym o 16.00 12.08.2018

Jeżeli żona nie zagwarantuje jakiś wakacji last minute to w koncu po 2 latach posiadania sportwagona i sledzenia forum postaram sie wpaść

Że mną będzie raczej ciężko, mam w niedzielę zawody mtb pod Gorzowem i ciężko będzie zdążyć na 16.

Wstępnie też się piszę, choć pewnie bez objazdówki bo wieczór już zajęty. Zresztą muszę w końcu pochwalić się swoim boxerem - będzie inauguracja.

Jedyna rzecz, że miejsce może być mało ciekawe ze względu na Pyromagic. Impreza juz sie skończy, ale pewnie dookoła bedzie mnóstwo innych rzeczy i parking może byc zajęty.

Ostatnia edycja:
A kopac w opony bedziemy w Szczecinie czy w Warpnie ? Bo jak w Warpnie pokopiemy to bym dolaczyl do Was w Policach a jak kopie sie w Szczecinie to podjade na Szczecin

Po Pyromagic do 16 juz raczej śladu nie będzie.

Kopanie w oponę na każdym przystanku. W Szczecinie o 16 trochę pokopiemy czekając na ewentualnych spóźnionych.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Panowie i Panie.
Informuję iż 7 października (niedziela) w Ustce jest zamknięcie sezonu organizowane przez AR Baltic:cool:

Cytat z ich stronki:

Uwaga komunikat !!!
Zapraszamy na Spot.
7 październik godz.13:00
Miejscowość : Ustka (Zamknięcie sezonu )
Parking po zachodniej stronie przy ulicy Bohaterów Westerplatte 16

P.s
Będą wlepki ;) zaprojektowana przez Błażeja oraz Alfa Romeo Life z gadżetami

Koniec Cytatu:P

Ja na pewno się tam wybieram... :)

Panowie i Panie.
Informuję iż 7 października (niedziela) w Ustce jest zamknięcie sezonu organizowane przez AR Baltic:cool:

Cytat z ich stronki:

Uwaga komunikat !!!
Zapraszamy na Spot.
7 październik godz.13:00
Miejscowość : Ustka (Zamknięcie sezonu )
Parking po zachodniej stronie przy ulicy Bohaterów Westerplatte 16

P.s
Będą wlepki ;) zaprojektowana przez Błażeja oraz Alfa Romeo Life z gadżetami

Koniec Cytatu:P

Ja na pewno się tam wybieram... :)

Ja raczej też się wybieram, ale określę się na sto procent pewnie na początku października

Amortyzatory
Powrót