• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
wyszoruj swoją to się załapiesz na sesje zdjęciową ;)

Jak już "tyle" osób się zebrało to może ja też? :P

Ale ja nie o tym miałem:)
Planujemy dziś z Wojtkiem mały spocik na parkingu przy namiocie byłej opery w Szczecinie.
Jeśli jest ktoś chętny to zapraszamy na godzinę 19:00 (niedziela 19/05). Na pewno będzie Giulietta QV i GT V6 :cool:

Przechwytywanie.JPG

Mała zajawka z dzisiaj, reszta (w lepszej jakości) będzie w późniejszym czasie.
received_401360940706052.jpg

Ostatnia edycja:
33 skradło cały show :D

Nie powiedziałbym, 907 prezentuje się dość ubogo na obecną chwilę. Może po wakacjach wpadnie to, co planuję już od dawna. :D
Kolega od zdjęć proponuje sesję 33 x 146 oraz 145 x 146. Virus, Kukardo, jesteście zainteresowani podstawieniem swoich aut? Może ktoś inny ma ochotę podstawić swoje ciekawe auto? ;)

Amortyzatory
Powrót