Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A więc tak po negocjacjach doszliśmy do wniosku że odpuszczamy sobie wyjazd ... A dlaczego ? Bo mamy aspiracje zrobić coś sami chcemy mamy motywację i miejsce na duży spot .... Cała definicja rezygnacji z wyjazdu polegała na tym że oglądaliśmy film z poprzedniego pikniku w Miastku i było tam 5 Aut na krzyż .. 170 km w jedną stronę jest już kawałek .. może uda się nam coś stworzyć z ludźmi że Szczecina oraz naszych okolic co wy na to ?

Jak coś zorganizujecie to dajcie tu znać. Ja do Miastka i tak się wybieram, więc jakby ktoś jechał to chętnie się doczepie![]()
Aktualna lista do sobotniego wyjazdu pod Miastko to:
1. sVIRUSx
2. Doblo (może będzie jechał dzień wcześniej)
3. Lily
Planowany wyjazd ze Szczecina 9-10 rano.
A więc tak po negocjacjach doszliśmy do wniosku że odpuszczamy sobie wyjazd ... A dlaczego ? Bo mamy aspiracje zrobić coś sami chcemy mamy motywację i miejsce na duży spot .... Cała definicja rezygnacji z wyjazdu polegała na tym że oglądaliśmy film z poprzedniego pikniku w Miastku i było tam 5 Aut na krzyż .. 170 km w jedną stronę jest już kawałek .. może uda się nam coś stworzyć z ludźmi że Szczecina oraz naszych okolic co wy na to ?
Dopisuję się i czekam na 'miejsce zbiórki', jadę od strony Pyrzyc, przez Płoń i tak dalej. Parking Outleta byłby dla mnie w sam raz![]()
Macie już zaplanowana trasę? Jedziecie może przez Resko? W sobotę będę u rodziców i się zastanawiam czy się nie dołączyć po drodze
Ja lecę z Kołobrzegu ale z racji pracy kolegi wyjedziemy ok 14.