• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
My też wracamy tego samego dnia.
Duże Tesco może być, to to przy wylocie na Szczecin?

Fajnie, mamy już jakąś paczkę ?????? ja jeszcze nie jak zrobię z powrotem. W końcu jestem na urlopie, mam hamak, śpiworek i rower w bagażniku, czyli wszystko co mi jest potrzebne do szczęścia ??????

Tylko napiszcie mi jeszcze o której w tym Stargardzie mam czekać :D

Najbliższe spotkanie już za tydzień. Wracamy do wakacyjnej formuły spotkania objazdowego - 100 km tu i tam.

mapka przejazdu.jpg

Zaczynamy na Nabrzeżu Celnym o 16.00 12.08.2018

Jeżeli żona nie zagwarantuje jakiś wakacji last minute to w koncu po 2 latach posiadania sportwagona i sledzenia forum postaram sie wpaść

Że mną będzie raczej ciężko, mam w niedzielę zawody mtb pod Gorzowem i ciężko będzie zdążyć na 16.

Wstępnie też się piszę, choć pewnie bez objazdówki bo wieczór już zajęty. Zresztą muszę w końcu pochwalić się swoim boxerem - będzie inauguracja.

Jedyna rzecz, że miejsce może być mało ciekawe ze względu na Pyromagic. Impreza juz sie skończy, ale pewnie dookoła bedzie mnóstwo innych rzeczy i parking może byc zajęty.

Ostatnia edycja:
A kopac w opony bedziemy w Szczecinie czy w Warpnie ? Bo jak w Warpnie pokopiemy to bym dolaczyl do Was w Policach a jak kopie sie w Szczecinie to podjade na Szczecin

Po Pyromagic do 16 juz raczej śladu nie będzie.

Kopanie w oponę na każdym przystanku. W Szczecinie o 16 trochę pokopiemy czekając na ewentualnych spóźnionych.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Panowie i Panie.
Informuję iż 7 października (niedziela) w Ustce jest zamknięcie sezonu organizowane przez AR Baltic:cool:

Cytat z ich stronki:

Uwaga komunikat !!!
Zapraszamy na Spot.
7 październik godz.13:00
Miejscowość : Ustka (Zamknięcie sezonu )
Parking po zachodniej stronie przy ulicy Bohaterów Westerplatte 16

P.s
Będą wlepki ;) zaprojektowana przez Błażeja oraz Alfa Romeo Life z gadżetami

Koniec Cytatu:P

Ja na pewno się tam wybieram... :)

Panowie i Panie.
Informuję iż 7 października (niedziela) w Ustce jest zamknięcie sezonu organizowane przez AR Baltic:cool:

Cytat z ich stronki:

Uwaga komunikat !!!
Zapraszamy na Spot.
7 październik godz.13:00
Miejscowość : Ustka (Zamknięcie sezonu )
Parking po zachodniej stronie przy ulicy Bohaterów Westerplatte 16

P.s
Będą wlepki ;) zaprojektowana przez Błażeja oraz Alfa Romeo Life z gadżetami

Koniec Cytatu:P

Ja na pewno się tam wybieram... :)

Ja raczej też się wybieram, ale określę się na sto procent pewnie na początku października

Amortyzatory
Powrót