• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kurde pojechalbym ale mam tylko Alfę, będzie obciach ;-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

I po spocie, nawet nie było zdjęć ale najważniejsze, że było z Kim pogadać i o czym. A było o czym, był lexusik V8, AR GTV z silnikiem 2,4 jtd!!!, mietek E V6 z bajerami, najładniejszy mały suvik czyli mazdeczka CX-3 (tak, tak to nadal było spotkanie alfaholików :P ), poza tym już standard 3 julki i 2 159. Pogoda dopisała :) Przy okazji można było zaobserwować kilka droższych i szybszych autek (w tym bmw i8). Do następnego razu!!

Ja od poniedziałku zabieram moją blondi na gran turismo po Europie :) Wracamy chyba 25 wrz. Więc nie załapię się na wrześniowy weekend, ale w na popołudnie w ostatnim tygodniu czemu nie!!
Łukasz też jedziesz na forzę?? Też bym się wybrał :)
Mam nadzieję, że się z Maćkiem pochwalicie jak było :P

Amortyzatory
Powrót