• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
To o której godzinie się spotykamy? 13:00 jest dla wszystkich zainteresowanych osiągalna?

Ja też tylko klasycznie na 14 mogę być.

Chłopaki!!
Żegnamy lato w przyszłym tygodniu??
Może niedzielne spotkanie na wałach??

W sumie to pożegnaliśmy dziś ;)

... bo od jutra ma być już zimno (tak mówili w pogodzie), ale możemy pożegnać za tydzień.

Standardowo - nabrzeże celne o 14.00

No i fota z dziś:

14468189_210707332676988_4951586047567418150_o.jpg

A możemy przesunąć godzinę na 17-18, bo też nie jestem pewny czy zdążę wrócić do 15 :/

Ciebie również :)
Im nas więcej tym lepiej i.... ciekawiej!!!

Miło był Was poznać :D

Andrzej

Wpadaj śmiało jak będziesz miał czas. Im nas więcej tym weselej ;).

I tak jak rozmawialiśmy - co myślicie o przeniesieniu spotkań własnie na 17 - 18 tak, żeby można było zjeść obiad z rodziną (czy tam wywiązać się z innych rodzinnych niedzielnych zobowiązań) a później wpaść pogadać.

Jestem za!! Argumenty jak najbardziej trafione. I jeszcze myślałem o przeniesieniu się (po zbiórce) w jakieś cieplejsze miejsce, np. kafejki czy coś w tym stylu. Bo w niedzielę prawie odmroziłem sobie stopy :/

Jestem za!! Argumenty jak najbardziej trafione. I jeszcze myślałem o przeniesieniu się (po zbiórce) w jakieś cieplejsze miejsce, np. kafejki czy coś w tym stylu. Bo w niedzielę prawie odmroziłem sobie stopy :/

Nie będzie można kopać w oponę wtedy :( Może lepiej jakiś parking w centrum? Turzyn ma za free. Piździ zawsze trochę mniej.

Dla mnie właśnie takie godziny w weekendy odpadają, jak coś to w tygodniu.

Amortyzatory
Powrót