• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A moja niunia już pracuje cicho i równiutko. Miała, jak podejrzewałem problem z jednym wtryskiem, przy okazji wymuszone czyszczenie DPF I bez problemowa wymiana żarowych. Warsztat wyrobił się 1,5h. Pozdrowionka.

Myślę, że nadszedł omówić kolejne spotkanie.

Niedziela, 20 listopada, godz. 17:00 parking przy CH Turzyn, pasuje wszystkim?

Witam, a dałoby radę wcześniej? może udałoby mi się po raz pierwszy przybyć :)

17:00 to już ciemno.

Już musicie Panowie sami zdecydować, która godzina odpowiada - wcześniej były spotkania cyklicznie co trzecią niedzielę na 14:00, niestety większości nie pasowało ze względu na porę obiadową i czas spędzany z rodziną, w Soboty z kolei część pracowała lub wychodziła wieczorem, zaś gdy było w piątek wieczorek to ( m.in. ja sam) nie mogłem przybyć ze względu na pracę.

Na 2h przed spotkaniem zmieniona godzina i miejscówka. Szkoda że wcześniej nie było takiej informacji, wówczas udałoby mi się przyjechać. No trudno, może następnym razem mi się uda :).

Czas i miejsce zmienione było wcześniej, tylko zabrakło informacji na forum o tym. Co się odwlecze to nie uciecze. Zapraszam następnym razem - jak będzie pogoda przyzwoita to się kilka zdjęć zrobi w szerszym gronie i ze statywem :).

Wczorajsza sesja testowa na Wałach Chrobrego:

306.jpg

Czesc. Kiedy planujecie jakis kolejny spot? Moze sie zbiore i wpadne pomimo ze nikogo nie znam :)

Czesc. Kiedy planujecie jakis kolejny spot? Moze sie zbiore i wpadne pomimo ze nikogo nie znam :)

Planujemy na 11 grudnia i tutaj pytanie - czy byliby chętni, aby zmienić formułę spotkania i przejechać wspólnie przez Szczecin, dłuższą trasą do Polic? Tam czekałby na nas zarezerwowany stolik w włoskiej Pizzeri, gdzie każdy mógłby zaspokoić swój apetyt.

Będzie busso to będzie pizza :P

Generalnie jestem na tak!

Amortyzatory
Powrót