spotkać się warto

• Autor wątku Autor wątku koque
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja byłbym za grillem w tym miesiącu (może gdzieś na głębokim), a na czerwiec wyjazd nad morze (to dłuższa wycieczka i trzeba zaplanować sobie czas wcześniej)

26 maj, Boże Ciało, większość ma wolne i zostaje na miejscu. Wtedy można pomyśleć o wypadzie nad morze.

Drodzy Alfaholicy i Alfaholiczki,
Zapraszamy Was wszystkich na comiesięczne spotkanie, które odbędzie się w Niedzielę (22.05.16) na szczecińskich bulwarach o godz. 14:00.
✔ Miejsce: Nabrzeże Celne ul. Zbożowa (przy Lastadia Office)
✔ Czas: 22.05.2016, 14:00 (Niedziela)

alfa_zlot_v1.jpg

Ostatnia edycja:
To co chłopaki, jutro kopiemy w oponki czy coś więcej???? ;)

Plaża w Dąbiu jest fajna :P

Plaża w Dąbiu fajny pomysł, jeszcze przed sezonem kilka dni to i grilla można odpalić. :D

Właśnie [MENTION=33744]Melasss[/MENTION]

To co robimy??

No była straszna kicha....................... bo Ciebie nie było :P
Zdjęć nie mam, bo jakoś się do tego nie nadaję, dlatego musisz uwierzyć na słowo. Pogoda i humory uczestników dopisały, frekwencja chyba też, 159x2, Julkax3, 147, GT.

A na zakończenie spota wstępnie ustaliliśmy datę (19 czerwca) i plan następnego spotkania. Jak pogoda będzie taka sama jak w niedzielę to plaża w Dąbiu zaprasza na grilla alfoholików wraz z pasażerkami :P

To jak, spotujemy sie dziś, czy nie?

Alfaholiczki oraz Alfaholicy,

od pewnego czasu w naszym zespole pasjonatów włoskiej motoryzacji gości Damian, prawdziwy wilk morski i kapitan pewnej przepięknej łodzi,

Korzystając z pięknego słońca oraz rozkwitającego lata, zapraszamy Was wspólnie z Damianem na pokład oraz piękny rejs z pewnymi atrakcjami, oczywiście wodnymi.

Spotykamy się już jutro o godz.15:30 (może ulec zmianie, będziemy Was informować na bieżąco) w Centrum Żeglarskim, na przystani w Dąbiu. Wszystkich uczestników prosimy o zabranie ze sobą 40 zł.

W zależności od ilości osób, kwota będzie mniejsza, posłuży ona na zakup odpowiednich ilości paliwa dla Damiana.

Ostatnia edycja:
Bartek szkoda ze zawsze piszesz bez żadnego wyprzedzenia. Moze jakby info było trochę wcześniej to na spotkania przyjeżdżaloby więcej niż 3 auta.

Może dobra praktyką byłoby ustalanie terminu następnego spotkania na bieżącym spocie???

Myślę, że przede wszystkim konkrety, przynajmniej z 2 tygodnie przed spotem.
-data / czas
-miejsce
i frekwencja powinna się poprawić :)

A co się na takich spotach robi ? :-D Od niedawna jestem użytkownikiem 156 2,4 jtd wczesniej byla 146 w 1,6 T.S

Amortyzatory
Powrót