Spot 2-dniowy Zagórze Śląskie 26-27.09.2015 !!

Miejmy nadzieje, że pogoda dopisze :D

Wstępna rezerwacja zrobiona, i mamy 10 % rabatu na wszystko jak w tamtym roku :)
Wydziargał Idol 2S

Ostatnia edycja:
Ja tez nie widze problemu żebyście sobie posmigali "najgorszym zestawieniem silnika ze skrzynia w gamie ar" :p oczywiście to cytat z gazety motor
Dla mnie bomba :) chociaż boje się kosztów naprawy tego syntezatora :(

Jak by co to na andersa na szrocie części 150zl plus robota i mamy manualna skrzynke

Wysłane z mojego MSP4505 przy użyciu Tapatalka

Mateusz a Ty będziesz z Grażynką ? :D

Krysia sie pyta czy Ty? ;p
Od dzisiaj ma nocki i z soboty na niedzielę tez idzie ale nie powiedziała NIE to jest szansa bo bardzo ją prosiłem :)

No ja :D myślałem, że macie separację po 2-dniowym :sarcastic:

Spokojnie, po następnym 2 dniowym przywyknie do cichych dni hehe. Jak usłyszycie z daleka klepiące zawory to nie martwcie się cóż to za biedak, to nie "przeobrotowany" ford, tylko ja :-P.

Jak czytam te wpisy to naprawdę żałuję że nie mogłem zostawać [emoji14]

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Masz czego żałować :cool:
Do separacji dużo nie zabrakło :edziabijekula:

Gracekk a może by tak nowy temat albo odświeżyć stary o rybce bo na dwu dniowy Zagórze chyba nie wszyscy zaglądają i mogą być niedoinformowani o spocie w Łomnicy . A chyba chcemy żeby było nas jak najwięcej pozdr:)awiam

Oby jutro nie padało bo zabieram się za mycie potworka ;-P

Ja też :) ale tym razem gruźlikiem przyjadę :)

Ja żałuje że nie mam czasu na wspólną integrację ale ciesze się że Gracek przejął po mnie rolę lokalnego animatora gier i zabaw :D :D

Odkąd urodził mi się syn to czasu wolnego w zasadzie brak, każdą wolną chwilę jak śpi wykorzystuje na nadrabianie zaległości w pracy :/ Mam jednak nadzieję że za pół roku, na wiosnę jak się trochę sytuacja rodzinna ustabilizuje to na nowo dołączę do bujnego jak widać życia lokalnej społeczności Alfisti ! :D

To czekamy :D

Gracek, o której ta ryba?

O 12 mamy zbiórkę na Orlenie chwile poczekamy i myślę, że gdzieś na 13 będziemy już na Łowisku :)

No ja też przed przyjazdem mam zamiar opłukać loche :) dziećmi się nie będę wymigiwal:) siadamy we czwórkę i jedziemy na spota :)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

My też siadamy w czwórke w tym najmłodszy alfaholik ma dopier 7 tygodni

Wysłane z mojego MSP4505 przy użyciu Tapatalka

Moja już trochę wyczyszczona, więc rano tylko wsiadam i jadę chyba, że jakiś srak napta :D

Wydziargał Idol 2S

Pogoda piękna, ale trochę mroźno więc zarezerwowałem salę :)

Było super rybka palce lizać niech żałują ci którzy nie dotarli i najważniejsze że ekipa zajebista czekamy na dwudniowy zimowy na początku grudnia Gracjan załóż temat a co do reszty to się zgadamy przez telefon pozdrowienia dla wszystkich obecnych i dla tych którym małe dzieci uniemożliwiły dotarcie chociaż jak było widać na miejscu bobasy które dotarły mają dopiero po parę tygodni a bawiły się świetnie tak że flatbett trochę słabą wymówkę znalazłeś jeszcze raz pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót