Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja tez nie widze problemu żebyście sobie posmigali "najgorszym zestawieniem silnika ze skrzynia w gamie ar" oczywiście to cytat z gazety motor
Dla mnie bomba chociaż boje się kosztów naprawy tego syntezatora
Spokojnie, po następnym 2 dniowym przywyknie do cichych dni hehe. Jak usłyszycie z daleka klepiące zawory to nie martwcie się cóż to za biedak, to nie "przeobrotowany" ford, tylko ja .
Gracekk a może by tak nowy temat albo odświeżyć stary o rybce bo na dwu dniowy Zagórze chyba nie wszyscy zaglądają i mogą być niedoinformowani o spocie w Łomnicy . A chyba chcemy żeby było nas jak najwięcej pozdrawiam
Ja żałuje że nie mam czasu na wspólną integrację ale ciesze się że Gracek przejął po mnie rolę lokalnego animatora gier i zabaw
Odkąd urodził mi się syn to czasu wolnego w zasadzie brak, każdą wolną chwilę jak śpi wykorzystuje na nadrabianie zaległości w pracy :/ Mam jednak nadzieję że za pół roku, na wiosnę jak się trochę sytuacja rodzinna ustabilizuje to na nowo dołączę do bujnego jak widać życia lokalnej społeczności Alfisti !
Było super rybka palce lizać niech żałują ci którzy nie dotarli i najważniejsze że ekipa zajebista czekamy na dwudniowy zimowy na początku grudnia Gracjan załóż temat a co do reszty to się zgadamy przez telefon pozdrowienia dla wszystkich obecnych i dla tych którym małe dzieci uniemożliwiły dotarcie chociaż jak było widać na miejscu bobasy które dotarły mają dopiero po parę tygodni a bawiły się świetnie tak że flatbett trochę słabą wymówkę znalazłeś jeszcze raz pozdrawiam
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.