• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot 2-dniowy Zagórze Śląskie 26-27.09.2015 !!

Potwierdzam było super. Nawet moja mała Tosieńka dała radę. A Zuzia nie może się doczekać kolejnego spotkania z Julką.

Wysłane z mojego MS5002B przy użyciu Tapatalka

Zabawa była fajna :) dzięki za możliwość przejechania salespeedami :) Julka też fajnie wspomina zabawę z Zuzią:) także widzimy się na następnych spotach:)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Dzięki wszystkim za spocik :-), czekam na zlocik 2-dniowy ;-). Miał być spokojny przejazd do domu ale kolega Darek tak szalał po drodze że moja "Niunia" w pogoni za 33- ką opróżniła pół zbiornika. Jest zupełnie jak ja, mała, głośna i sporo pije na mieście :-P

Dzięki za ten spocik bylo zajefajnie, super ludzie pozdrowienia ;)

Było fajnie, będzie jeszcze lepiej :) pomimo rześkiego powietrza to trochę jeszcze przy autach daliśmy radę pogadać :D ja również czekam na dwudniówkę.

Czekamy na zdjęcia bądź filmy jeśli ktoś takowe posiada :-D

...chociaż jak było widać na miejscu bobasy które dotarły mają dopiero po parę tygodni a bawiły się świetnie tak że flatbett trochę słabą wymówkę znalazłeś jeszcze raz pozdrawiam

mój Tymek ma dopiero 10 dni więc myślę sobie że przyjazd z takim maluchem byłby jednak skrajnie nieodpowiedzialny :P
a zabawy udanej gratuluje ! :)

Chceta to mata ;)
jeżeli komus sie to nie podoba zostanie usuniete

Sweet :-P. Ale uciszamy klepanie zaworów już niedługo. Dzięki wielkie i do zobaczenia na spocie w grudniu ;-).

I ja dziękuję za spot, było super fajno było pogadać. Razem z Robertem postaramy się coś pomyśleć o grudniu, jutro napiszę temat :)
158.jpg
159.jpg
160.jpg
161.jpg

Wydziargał Idol 2S

Amortyzatory
Powrót