• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot 2-dniowy Zagórze Śląskie 26-27.09.2015 !!

Jeszcze ja ;)
- Gracekk
- jozofek
- bonafide916
- Tallmen
- marek230482
-stoktotka147
-...

Szybko na telefonie klepałem i wpisałem te osoby co widziałem wyżej :D

rybka

Witam czy mogę się dopisać na rybkę z żoną i naszymi pociechami?

-Gracekk
- jozofek
- bonafide916
- Tallmen
- marek230482
-stoktotka147
-Franekk
-...

W jakim wieku dzieci? Może mój Szymek (2,5) trafi na kogoś do zabawy :D bo w przeciwnym razie będę musiał za nim ganiać :sarcastic:

Marek, Szymkowi rower starczy :D wyjdzie na to, że na rybie więcej osób niż na 2 dniowym [emoji14]

Wydziargał Idol 2S

Tak, rower mu wystarczy, tylko ja szybciej biegać będę musiał :) dlatego wolę dwudniówki bo dżinksa kładę i wreszcie można spokojnie otworzyć browara :D

Może coś się pomysli o jakimś zimowym 2 dniowym [emoji14]

Wydziargał Idol 2S

Marku :) będzie moja Julia więc Szymon będzie miał się z kim bawić :)

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Taaa jeszcze Chwesiuki z Martyną przyjadą i można będzie przedszkole otworzyć :D

Wydziargał Idol 2S

Dobrze że znalazł sie ktoś z pocieszna skrzynia selespeed. To franekk przed rybka masz dodatkowy kurs ze mną na fotelu pilota :P

Nie ma problemu. Czyzby była jakaś wątpliwość co do poprawjności jej działania?

Narazie nie narzekam choć rano robi mi 'zabki' przy ruszanu ale wtedy gdy temperatura jest ponizej 15°c i to tylko przez chwilę. Ale to nie post na ten temat. bedziemy gadać przy rybce ;)

A ja to bym się karnął selespeed'em [emoji14]

Wydziargał Idol 2S

Hmm. Może pomyślimy w niedziele. Komu jak komu ale tobie Gracjanie raczej dam tą przyjemność

Amortyzatory
Powrót