• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Spot 2-dniowy Zagórze Śląskie 26-27.09.2015 !!

Podziękowania dla Gracjana było zajebiście super ekipa . Mam tylko nadzieje że wszyscy którzy odnieśli obrażenia albo mają jeszcze małego kaca szybko dojdą do siebie . Szczególne pozdrowienia dla Gosi . Niby nikt nie chciał zostać a tu nagle 4 domki zajęte jeszcze raz pozdrowienia . Następnym razem trzeba rybkę zabrać ze sobą . Niech żałują ci którzy nie dotarli super klimaty:)

My już dotarliśmy. Było grubo. Podziękowania dla Gracka za organizację. Domki świetne, klimat też. Był tez element humorystyczny z kluczem :sarcastic: dziękówka dla Roberta bo gdyby nie on to o 11 w nocy by mi zaczęli domek rozbierać. A i tak bym się pewnie do środka nie dostał :lol: ten hotelowy fachowiec nie reprezentował sobą zbyt wiele :)

Również wszystkim dziękujemy.Dzięki Gracjan.Dzięki Robert.Następnym razem najpierw na rybkę poźniej gril i dodatki.

Coś szybko wróciliście z tego grilla a z tego co czytam to niektórzy jeszcze na podwójnym gazie :)

Bo nie wszyscy tak szybko wrócili :) a jeśli nawet to kobiety driverowały :)

Ja dziękuje, że przyjechaliście było naprawdę super ! Dzisiaj był ciężki poranek w sumie to dopiero co doszedłem do siebie :D W drodze powrotnej zorientowałem się, że nie mamy ani jednego zdjęcia ze spotu o czym świadczy poziom imprezy, każdy był na tyle zajęty i zapomnieliśmy o pamiątce :D Miło było poznać nowego Alfaholika :) atrakcji ogólnie nie brakowało (dzięki Marek) pan techniczny wraz z żoną to świetny duet i pewnie nie jedną grubszą robotę mają za sobą :D Jeszcze raz dzięki za obecność, ekipa była zaje**sta !!

Ja również dziękuję za fajna imprezke. Mam nadzieję że rozumiecie że ze swoją ekipą dłużej zostać nie mogłem.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Rozumiemy. Niebawem sam będę w takiej sytuacji :) ale będziesz miał okazję jeszcze się odkupić :sarcastic: mam nadzieję że częściej będą takie dwudniówki. Cena za nocleg niewielka, a klimat z wieczornej integracji bezcenny. Tak jak Gracek słusznie zauważył. Było tak zayebiście że nikt nawet o zdjęciach nie pomyślał :)

Gdyby moja kobita nie miała szkoły to też bym przyjechał Ale może następnym razem.

Chciałbym podziękować za ciepłe przyjęcie mnie do klubu alfaholikow. Impreza była przednia, oby wiecej takich spotów :)

Zdjęcia jakieś się zachowały ale nie wiem czy wszyscy byli by zadowoleni gdybym je ujawnił . Tylko dla wtajemniczonych ! trzeba zrobić następnego spota aby je zobaczyć . A tak na marginesie dużo zdrowia dla Gosi której kontuzja okazała się poważna . Pozdro dla ekipy z Oławy

To może wyskoczymy na rybę, którą mieliśmy jeść w niedziele na śniadanie ?? :D

Tylko nie ten weekend.

Nie, myślałem nad 11 października

Wydziargał Idol 2S

Dobra rybka nie jest zła!

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Ale, coś, gdzieś ? :) Coś wstępnie ? Ostatnio nie mogłem się pojawić niestety :/ A dawno was "mordeczki" nie widziałem :P

Ty Mordeczko masz minusa :D będziesz musiał odkupić winy :D

Wydziargał Idol 2S

Amortyzatory
Powrót