• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV Spider] Spider '79 2000 Veloce

Piękna, sam bym chętnie ją szarpnął, niestety zanim się dorobię takiej do garażu to ceny pójdą 2x w górę.

Nom teraz to coś pięknego. Nic tylko pozazdrościć i liczyć że kiedyś uda się nią przejechać chociażby na miejscu pasażera :D

Piękna, sam bym chętnie ją szarpnął, niestety zanim się dorobię takiej do garażu to ceny pójdą 2x w górę.
No właśnie, to jest problem. Mam znajomego, który jest zakochany w Mustanga '67. Ostatnio z nim rozmawiałem i mówił z żalem, że nigdy sobie takiego nie kupi, bo dobre egzemplarze szybciej drożeją niż on jest w stanie składać pieniądze...

Kilka fotek z letniego spotkania z przyjaciółmi:

IMG_8145.jpgIMG_8167.jpg IMG_8176.jpgIMG_8178.jpg

Ostatnia edycja:
Z przyjemnością patrzy się na takie zdjęcia. Może kiedyś uda mi się przejechać takim klasykiem:) Gratuluję!

ta biała Juniorka :man_in_love: i do tego te włoskie blachy. pięknie!

Mamy Stratosa w Polsce????? :O

Cuda !!! Czy Bertonka ma nowego właściciela czy to właśnie on chciał ją sprzedać? Widziałem niedawno ogłoszenie.
Jak Wy tam macie takie cuda to ja sobie wyjazd do GD ogarniam, daaawno żeśmy się nie widzieli:)

Bertonka nie ma nowego właściciela, to długa historia :)
Stratos jak widać w Polsce jest, prawdziwy, autentyczny, nieziemski.
Kasztelan - no właśnie, co się obijasz? Mamy się z 6C 1750 Gran Sport Zagato fotografować, żebyś się do nas pofatygował :) ?

Nieziemska Alfa:) Kiedyś oglądałem z ojcem Fiata 124 spider na sprzedaż z 1978, gość w jakiejś wiosce miał całą hale zabytkowych alf, wszystkie modele spidera, te z obłym tyłem z początku też. Plus Jaguar e-type w stanie idealnym. Większość nie na sprzedaż niestety. Super przeżycie.

Jestem świeżo po lekturze wątku od deski do deski.
Przepiękny klasyk! Gratuluję wytrwałości i odrestaurowania na najwyższym poziomie. Mam nadzieję, że kiedyś będzie mi dane ją zobaczyć.

Amortyzatory
Powrót