Wieri
Nowy
- Auto
- MiTo QV
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Bogata jesteś![]()
![]()
Moja 10-12 l/100 km pali normalnieteraz, w czasie tych mrozów, oczywiście odpowiednio więcej... Tankuję wyłącznie na Shellu i Statoilu, staram się brać paliwko powyżej 95
![]()
dużo Wam palą Miciaki.....Wiesz, u mnie i przy normalnej, grzecznej jeździe idzie około 10l/100. Nie mówię o trybie D, który naprawdę daje frajdęile masz rumaków?
dużo Wam palą Miciaki.....
musisz mieć ciężką nogę(pomimo tego, że piszesz o grzecznej jeździe)
![]()
dużo Wam palą Miciaki.....
musisz mieć ciężką nogę(pomimo tego, że piszesz o grzecznej jeździe)
![]()
Niby silnik MultiAir a palą dużą. Kto mnie się pyta o spalanie przekonany jest, że Mito spala w mieście 5 litrów, hehehe...marzenie.
nissan reklamuje micre z nowym silniczkiem + kompresor, ktos wie co to ile to pali, jak to jezdzi ?
A multiairy żrą trochę jaki się je kręci, ja zawsze mam spalanie ok 8-9 l w mieszanym cyklu, ale dominuje udział jazdy na dłuższych trasach.
Ja tankuję 95, na 98 nawet nie spoglądam... I tak cena 95 przysparza o zawał.
U mnie rekord na trasie Częstochowa-> Krk to 5.1 litra, ale to 130 km robię w ok 1h 50 min (przez Olkusz). Jadąc z kumplem (Leon FR Tdi) przez autostradę Miciak spalił mi 9.3 litra, średnia prędkość 111 km.h, dojechałem w 1h i 4 min. Teraz w maju, w zależności od funduszy, Miciak będzie miał ok 190 kucy albo 210 +.
ps. Sam jestem ciekaw Jola, jak jeździ Twoje 155 PS
Muszę przyznać, że jeździ całkiem fajnie, szczególnie przy tym większym spalaniuzapraszam na spot do wawy, a sam będziesz mógł się przekonać
![]()
no własnie jola, zatankuj do pełna (98) to pojezdzimy ? sprawdzimy dlaczego tak ładnie ci pali, i czy to warto płacić? czy doznania są adekwatne do zainwstowanej w paliwo monety ? lol
Muszę przyznać, że jeździ całkiem fajnie, szczególnie przy tym większym spalaniuzapraszam na spot do wawy, a sam będziesz mógł się przekonać
![]()
Jeśli będzie jakiś ogólnopolski w Wawie, to czemu nieNawet dla samego dźwięku silnika 155 PS warto się pojawić ...
Pewnie, że wartomożesz i na spot warszawski wpadać
![]()