silentosu
Użytkownik
Ooo jeszcze dostałeś wentylator nadmuchu? Skąd go wyrwałeś i za ile?
Już nie pamiętam za ile (600-700 zł?), ale pomagał Gepard.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ooo jeszcze dostałeś wentylator nadmuchu? Skąd go wyrwałeś i za ile?
Fakt, 16 tysięcy kilometrów, ale i trzy lata od poprzedniej wymiany.
Może to kwestia tych 3 lat, bo jednak "standardowo/średnio" to 16tys. byłby niecały rok. Po prostu na oko dałbym im więcej, no ale na oko to jeden umarł![]()
Zauważyłem, że na ostatnim cylindrze trudniej się wykręcają (zwłaszcza mniejsza świeca). Gwint jest mocno zapieczony...
Silentosu, w Krakowie w przypadku prac z wydechem korzystam z usług Wydech System. Nie wiem czy znasz, jeśli nie to możesz do nich zadzwonić/ przejechać się i zapytać.
Sprzedający odradza zakup z uwagi na obecność lpg, przestrzegając przed wypadaniem zapłonu i "strzałami", które mogą uszkodzić wkład
A gdyby tak poszukać Magnaflow Euro4 o gęstości 400 cpsi
Po drugie silniki TS bardzo źle reagują na luźny wydech - utratą momentu obrotowego na dole.
Serio, ucięło kilka koni na górze
Teraz wróciłem do pełnego kata i utraty mocy na dole nie stwierdziłem