Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Działasz grubo, zazdroszczę warunków i czasu![]()
Bardzo dobrze, kolejna 166 ma przedłużony żywot. Smutno zrobiło mi się, jak ostatnio patrzyłem na Allegro i zobaczyłem jak dużo jest elementów blacharskich, co oznacza że każde z tych aut zakończyło życie jako dawca.

Hamulce wyszły zajebiście!![]()
Osz kurna, obszerna relacjaPiękna renowacja, czekam na więcej
![]()
Panie Kolego! Rezultat i dbałość o szczegóły na najwyższym poziomie. Podoba mnie się to![]()
Świetna robota!! Lubię takie podejście do tematów![]()
Znam ta zieloną skrzynkę z narzędziami![]()

https://flic.kr/p/2kwytukPrezentuje się pięknieMam zamiar kupić takie same felgi i moja też jest w srebrym kolorze więc bedą bliźniaczki na forum
![]()
A co to tarcz hamulcowych to plecam ATE albo TEXTAR pokryte zabezpieczeniem antykorozyjnym no ale teraz to już za późno![]()
Naprawdę jestem pod mega wrażeniem, ogrom prac i dbałość o szczegóły - perfekt, trudno będzie Cie przebić![]()
Silentosu faktycznie mogłeś "maźnąć" jakąś farbką.

Zaczynam o tym coraz częściej myśleć- chyba dopada mnie wirus 166W takim razie musisz jeszcze kupić Twinsa, inaczej się nie liczy .
Świece na zdjęciu po szesnastu tysiącach kilometrów.
Kurcze jak na 16tys to tak średnio te świece wyglądają, co nie?
No a dystanse chyba idealnie siadły, co myślisz?