Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokładnie, ja w swojej starej QV nie mam wspomagania, ale nie mam z tym problemu, lepiej czuję autoFaktycznie ja również pierwszy raz widzę 33 bez elektrycznych szyb....co do braku wspomagania to nawet w niektórych 33 w wersji QV brakuje tego ale to żaden problem ani ujma![]()
... a nie wożenia tyłka jak np w 156![]()
w pewnym sensie jackrussell ma rację, Ty również, ja od siebie mogę powiedzieć, że z Alfo-Fiatów jeździłem jedynie 156 2.0 JTS i 159 1.9 JTS i nie mogę powiedzieć, że brakowało im komfortu, dynamiki czy stylu, ale to jednak nie dla mnie, ja wolę powalczyć z autem, bo okiełznanie go daje większą satysfakcjępojechałeś
-mam nadzieje że nikt z 156 tego nie czytageneralnie każde auto jest do wożenia tyłka i każdym w pewnym stopniu można poszaleć, więc rozumiem że poprostu chciałes pokazać ile temperamentu brakuje nowym Alfom do tych gdzie Fiat nie maczał paluchów ?
![]()
Koledzy,
czy ktoś oglądał ten samochód : http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-33-opony-letnie-i-radio-cd-gratis-i2204716114.html
Już drugi raz wystawiona i zbiera mi się na to aby przejechać się i zobaczyć.