[164] Rozmowy o AR 33/164 - mini Shoutbox

twierdzi ze probowal juz praktycznie wszystkiego. jutro okaze sie jak wjade do niego co i jak dokladnie. ale ponoc tragedia. duze luzy sa :(

Panowie szukam tylnej blendy do 164 po lifcie, w idealnym stanie, zwłaszcza narożne śrubymocujące powinny byc OK.... w mojej niestety jedna z nich wykrecila się z obudowy i popekalo mi w tym miejscu.... :/

na tych fotkach nie widac czy są calutkie i nie popękane czy porysowane... niestety wiele blend pęka przy demontażu... wolę sprawdzoną od kogos z foruma :-)

najlepsze moim zdaniem osram night breaker plus:) ładniejsze światło i czystsze pole niż philips ale to moja opinia. PS jak podpasował dźwięk nowego wydechu?

Jeszcze nie miałem okazji usłyszeć na nastepny weekend bede po auto w PL, ale jest już zamontowany i podobno wszystko ok jest:)

Panowie, koledze w 164-ce padł ( najpierw dymil,potem wszedł na obroty i amen) silnik Vm 2.5. Czy jest jakiś motor ,który możnaby mu polecić? Ewentualnie 2.0ts na swapa.

Dzięki

Koledzy... kojarzycie może czy przedliftowa 164 miała takie same halogeny w zderzaku jak QV lub Q4 ?
Jeśli tak to czy ma ktoś z Was może takowy lewy na sprzedaż?

Łukaszu, te halogeny z linka są od superki a kolega szuka przedliftowych, one są na 99 % jak w QV i Q4 może tylko się mocowaniami różnią ale nie wiem jaki byłby w tym sens:)

Na 164 akurat się nie znam.Tak myślałem że jest to zbyt piękne by było prawdziwe;) Tylko po co te kombinacje?Super,przedliftowe itd.Włochom się chyba nudziło:D

Ja byłem do niedawna przekonany, że poza super od '94r żadne inne wersje nie wychodziły ale ktoś mnie ostatnio zaskoczył tym, że zwykłe wersje były przedliftowe i poliftowe (przedliftowe różniły się od poliftowych tym, że miały już taki środek jak w wer. super, reflektory z soczewkami no i karoseria była cięższa) no i schodziły z taśm do 97 roku:)

poszukuje półosi prawej - element między skrzynią a podporą plus łożysko do podpory, ma ktoś??

Koledzy... kojarzycie może czy przedliftowa 164 miała takie same halogeny w zderzaku jak QV lub Q4 ?
Jeśli tak to czy ma ktoś z Was może takowy lewy na sprzedaż?

z racji tego że zafundowałem mojemu czarnuchowi nowe halogenki, mam komplet używek na sprzedaż.... szału nie ma, ale sa całe, niepopękane... mają troszkę śladów od kamyków i piachu, ale szkła całe. Wolałbym opchnąć oba naraz szczerze mówiąc.... może ktos potrzebuje prawy ???

Ile chcesz za ten komplet? Może bym wziął oba... byłyby zawsze dwa równe.
Yacek napisał:
tak, sa takie same... sprzedajesz czy kupujesz ? :-)
Kupiłem QV 24V :D jakiś miesiąc temu, teraz muszę poprawić kilka pierdołek i na wiosnę będzie śmigać :)

Ile chcesz za ten komplet? Może bym wziął oba... byłyby zawsze dwa równe.

Kupiłem QV 24V :D jakiś miesiąc temu, teraz muszę poprawić kilka pierdołek i na wiosnę będzie śmigać :)

gratki... wrzuc focie jakies :-)

halogenki oddam po kosztach zakupu, czyli 200 zł plus koszty wysyłki

Na fotki przyjdzie czas jak będzie dopieszczona... i doczekamy się ładniejszej pogody.
Co do halogenów.... sporo jak na używane z odpryskami ;) Muszę przemyśleć temat.
Jak możesz wrzuć fotki.
Najpierw wykręcę i porównam z kolegi 164 przed liftem, aby się na 100% upewnić, że to samo.

Amortyzatory
Powrót