• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GTV] rogo Gietefałka

• Autor wątku Autor wątku rogo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
No chyba, że jest się jutuberem i trzeba zrobić show - wtedy nagle robią się niedostępne wszystkie części do zawieszenia i silnika ;)

On to usłyszał od właściciela

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

No chyba, że jest się jutuberem i trzeba zrobić show - wtedy nagle robią się niedostępne wszystkie części do zawieszenia i silnika ;)

chyba wiem o jakim jutuberze mówisz, on tam praktycznie od początku zwyczajnie coś plecie, osobiście nie dałem rady do końca tego gadania wysłuchać...

- - - Updated - - -

On to usłyszał od właściciela

Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka

tamten egzemplarz to to ogólnie jakieś dziwadło jest, może do niego faktycznie trudno coś kupić :)

dzisiaj przyjechały nowe oponki, na jutro zamówiony gumiarz będzie zmiana kół :)

IMG_20180705_115917.jpg

felgi poskładane z nowymi oponami, dzisiaj trochę potestowane wieczorową porą :)

Gtv 1.jpg Gtv 2.jpg

Gietefałka jeździ choć niewiele :)
w najbliższym czasie wymiana tarcz i klocków tył które czekają już w garażu, kusi mnie też małe odejście od seryjności auta i swap przednich zacisków Brembo z AR166

Gtv 3.jpg

tylne tarcze i klocki wymienione na zestaw TRW przy przebiegu 166500km, wymieniony też czujnik świateł cofania

Piękna dbałość o szczegóły! Rewelka! Ale zawartości bagażnika to Ci zazdroszczę [emoji14] chyba wiem na co będę polował przez zimę:)

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Swietny egzemplarz, trzymaj serie i nie sprzedawaj, coraz mniej trakich aut dookola!

Piękna dbałość o szczegóły! Rewelka! Ale zawartości bagażnika to Ci zazdroszczę [emoji14] chyba wiem na co będę polował przez zimę:)

dzięki :)

- - - Updated - - -

Swietny egzemplarz, trzymaj serie i nie sprzedawaj, coraz mniej trakich aut dookola!

916 do faktycznie bardzo trudno spotkać, w zeszłym roku oprócz mojej widziałem 3 szt., w tym tylko jedną!

- - - Updated - - -

A co tam za skarby w tym bagażniku, bo nie dopatrzyłem się niczego takiego na zdjęciach? :)

aż poleciałem sprawdzić co tam jest ;)

IMGP9692.jpg

Ostatnia edycja:
Chodzi mi o te narzędzia i koło zapasowe z wkładem :) a masz ori apteczkę do GTV haha ?

Gierefałka jakiś czas temu odjechała ale jest nadzieja na kolejne 916 :)

nadjeżdża :)

Spider1.jpg Spider3.jpg Spider4.jpg Spider2.jpg

Ostatnia edycja:
Gratulacje! Ładne wnętrze i w dodatku z fabrycznym radiem :o

Le no panie, jest i oryginalne radio którego szukam szukam i nie mogę znaleźć ;) Wnętrze kolorystycznie super.
Jakieś inne szczegóły?

O kurka, jaka piękna! I to czerwone wnętrze :) Ja też poproszę więcej szczegółów.

po podróży z DE Spider jest już u mnie, pierwsza w nocy a ja dopiero od niego wróciłem ;)

IMGP0302.jpg IMGP0305.jpg IMGP0314.jpg

Ostatnia edycja:
- - - Updated - - -

Gratulacje! Ładne wnętrze i w dodatku z fabrycznym radiem :o

dzięki - kompletność tego egzemplarza w dużym stopniu mnie przekonała

- - - Updated - - -

Le no panie, jest i oryginalne radio którego szukam szukam i nie mogę znaleźć ;) Wnętrze kolorystycznie super.
Jakieś inne szczegóły?

bardzo mnie cieszy że jest to radyjko, do poprzedniej Gtv sporo się naszukałem a na koniec miałem 3 szt. :)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

O kurka, jaka piękna! I to czerwone wnętrze :) Ja też poproszę więcej szczegółów.

dzięki, postaram się skrobnąć coś więcej o aucie jak trochę ochłonę, wczoraj cały dzień czekania, przyjechała ok. 20, a rozstałem się z nią po północy ;)

Amortyzatory
Powrót