sqadak
Nowy
- Auto
- 166 2,4JTD 150KM, 159 2,0JTDM 170KM, Giulietta 2.0 140KM
Chyba że ugięta zwrotnica ociera o sprężynę (ale musi być zdrowo walnięta żeby działy się takie cuda)
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Gdyby przesunąć mocowanie banana do belki maksymalnie do zewnątrz to dużo znieni się kąt pochylenia koła? Próbował ktoś? Fabrycznie ustawione są na środku
Może faktycznie masz coś tam powyginane. Albo tulejki do wymiany. Bez kanału się nie obejdzie.No kurczę to mam problem. Muszę to zrobić bo nie da się jeździć. Napisze ktoś dokładnie co tam można spróbować podregulować jeszcze...będę wiedział jak naprowadzić mechanika na co ma patrzeć itp...być może w moją coś wjechało bo sprzedający mówił że akurat ten element przy kole był malowany i trochę spachli. Mówił że przy cofaniu walnął w jakieś rury na przyczepie...ile w tym prawdy i jak solidnie musiał walnąć to tylko on już wie...ku**a jak nie urok to sraka.
Skoro nie tulejki, to może coś masz wygiętego od tego uderzenia, o którym wspominałeś? Niewielka krzywizna wpłynie na ustawienie kołaJakie tulejki masz na myśli Criss?w zwrotnicy wymienione, w wahaczy pływające tez. Może banany?...chiciaz sprawdzałem ich luz za pomocą brechy i dużego luzu nie zauważyłem
Skoro nie tulejki, to może coś masz wygiętego od tego uderzenia, o którym wspominałeś? Niewielka krzywizna wpłynie na ustawienie koła