Rabaty/Informacje/Facelift/itd

Nie będę tu nikogo reklamował, poszukaj sobie, podzwoń, wysyłaj maile negocjuj. Ja tej pracy za nikogo nie wykonam.
Jest to do osiągnięcia aby gdzieś wyrwać 280KM w cenie 200KM gdzie indziej.

Ja uzyskałem rabat kwotowo prawie 60 tyś.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk
60 tys to jest normą przez cały rok jeśli skorzystasz z rabatu DemoVip. Tylko czy jest sens brać na siłę 280 by była 280 ??. Ale na to pytanie każdy musi odpowiedzieć sobie sam.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

60 tys to jest normą przez cały rok jeśli skorzystasz z rabatu DemoVip. Tylko czy jest sens brać na siłę 280 by była 280 ??. Ale na to pytanie każdy musi odpowiedzieć sobie sam.

Nie wiem co to jest DemoVip. Ja zamawiałem auto do produkcji, taki konfig jak sobie wymyśliłem...

Jest to forma rabatu na samochód do konfiguracji. Musi być wyposażony w określone opcje. Możliwe że twój spełniał ww. wymagania. Więcej info na temat wyposażenia opisywałem w tym poście.

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Witam, mam na celowniku Giulię Veloce z tego roku w bardzo fajnej specyfikacji zrabatowaną z 250k na 190, auto stoi nowe w salonie. Natrafiłem na ten wątek i teraz zastanawiam się czy jednak nie zrobić swojej konfiguracji (aktualnie brakuje mi np. obszycia deski rozdzielczej i może innego koloru skór, żeby było idealnie).
Czy z rabatem DemoVip da się uzyskać podobną cenę? Jeżeli tak, to w jaki sposób otrzymać taki rabat, jeżeli mam już przygotowaną swoją konfigurację z wymaganymi pakietami?

Dzięki za informację. To auto właśnie zostało zarejestrowane raptem tydzień temu. Ile realnie można jeszcze obniżyć cenę? Przeglądając otomoto/stronę alfy ta oferta i tak wydaje się atrakcyjna na ten moment.

Ostatnia edycja:
To auto właśnie zostało zarejestrowane raptem tydzień temu. Ile realnie można jeszcze obniżyć cenę? .
Nie mam pojęcia auto zarejestrowane czyli jesteś drugim użytkownikiem rocznik niżej do tego gwarancja już leci same okazje do zbijania ceny :)

Spróbuj skonfigurować w salonie. Kilka miesięcy temu również miałem ten problem. Samochód stał u dealera w prawie optymalnej konfiguracji, jednak nie potrzebowałem kilku dodatków. Na szczęście sprzedał się, zanim podjąłem decyzję. Skonfigurowałem auto wg własnych potrzeb, rabat dostałem taki, jak na auto stojące u dealera. To był dobry rabat. I mam auto takie, jakie potrzebuje, bez niepotrzebnych systemów, z których i tak nie korzystałbym. Zaoszczędziłem dzięki temu około 15 K. I jestem zadowolony.

Jest to forma rabatu na samochód do konfiguracji. Musi być wyposażony w określone opcje. Możliwe że twój spełniał ww. wymagania. Więcej info na temat wyposażenia opisywałem w tym poście.

Czy ten rabat nadal obowiązuje w 2021 na wszystkie wersje (QV, Veloce, TI, itp)??

To teraz już wiemy, ile kosztuje darmowa gwarancja na 5 lat i 200 tys. km zawarta w cenie auta :P

bardziej zwiększenie ciśnienia (polityki wynagrodzeń/premii) na wypychanie stoków.
skoro udawało się na produkcji uzyskać rabaty zbliżone do "okazji" stokowych, gdzie główne role grały nawigacje za 10-12k na małych ekranach, to ten segment zasłużenie leżał.

Dostałem rabat 17% na Stelvio 210KM z konfiguratora. Chyba całkiem sensownie? W innym salonie 12% także różnica spoko ale nie negocjowałem praktycznie wcale. Rabat na firmę z uwzględnieniem konkretnej grupy działalności.

Dzięki za info - smutno zatem :) Może chcą wyprzedać stocki na poczet hybryd które się kiedyś pojawią

chcą wyprzedać stocki na poczet wyprzedanych stocków, ot co. Auto się marnie sprzedaje, zalegają wozy jeszcze gdzieniegdzie z 2019, więc wypychać trzeba.

- - - Updated - - -

Dzwoniłem na numer telefonu podany pod ogłoszeniem na OtoMoto. Nigdy wcześniej nie byłem w żadnym z tych salonów, którym składałem swoją telefoniczną ofertę.

a ja dostalem na otomoto linka do giulii 2.0, która jeszcze nie przyjechała do salonu ale już ma cenę na poziomie 146 tys i całkiem niezłą konfigurację.

Kolega podobnie, Stelvio 2.0 280km skonfigurowane na około 270tys. W AutoResie dostał 17% rabatu pod warunkiem finansowania salonu (chyba PKO Leasing to był). Całkiem sensowne warunki leasingu miał, jedynie gap ciut drogi.

Kupno prywatnie a Leasing to sa inne kryteria rabatu. Leasing tutaj można jeszcze z Vat pokombinować i utargować te 17%.
Podajcie drodzy Państwo rabaty prywatne pod zamówienie to wtedy sie przekonamy jak jest marnie.

Zamówiłem MY 2021 i prywatnie też można właśnie 17%, tylko trzeba mieć jakiś argument..np. Alfisti albo grupa zawodowa, konfiguracja VIP itd. Podejście u dealerów jest bardzo różne więc warto sprawdzić u kilku.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót