Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pasuje, pasuje. I tak nie będzie działał jak należy. Ja też zmieniłem na ori i nadal 1,5 do 2 stopni pokazuje wyżej.Taki urok.
Mój zawyża o 1 stopień, wymieniony parę lat temu - trochę zabawy z demontażem lusterka i po kłopocie
1 stopień jest niezauważalny, także dla automatyki klimatyzacji - ale jak różnica jest rzędu kilkunastu stopni, to pewnie będzie głupiało.
Przed weekendem powinienem dostać czujnik, może zrobię how-to zdjęciowe krok po kroku, bez cięcia kabli czyli ze zdjęciem boczka drzwi i wpięciem w wiązkę jak należy

Nie wymieniaj. Szkoda czasu. Też stary wskazywał mi 2 stopnie wyżej. Wymieniłem i tak samoU mnie czujnik temp leży kilka lat i zastanawiam się, czy jest sens go wymieniać skoro nowy może nie wskazywać właściwie. Wczoraj na zewnątrz 0 stopni, auto pokazuje +2. Różnica nie jest duża, ale w zimie znacząca![]()
Przekonałeś mnieNie wymieniaj. Szkoda czasu. Też stary wskazywał mi 2 stopnie wyżej. Wymieniłem i tak samo