Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
U mnie to samo, aczkolwiek nie wiem, czy będzie to wina uwalonego czujnika. Rzecz się zaczęła dziać, przy rozładowaniu akumulatora, a wcześniej przy wycieku płynu chłodzącego. Od tego czasu czujnik zaczął szwankować. Być może wyciek uszkodził czujnik (nie bardzo wiem gdzie się on znajduje), a być może rozładowanie akumulatora rozregulowało go. Choć podejrzewam pierwsze, bo jeśli mnie pamięć nie zawodzi (choć nie pamiętam tego dokładnie na 100%) to przekłamywał już przed rozładowaniem a po wycieku.
Pytam, bo nie wiem czy kupować nowy, jeśli z tym coś się jeszcze da zrobić.
Racja , jeżeli szyby z lewej strony działają to raczej nie moduł w drzwiach . O ile pamiętam to zasilanie lusterka i kabel do czujnika temperatury znajdującego się w lusterku idą w tej samej wiązce i podpięte są do tej samej wtyczki . Jeżeli jedno i drugie nie działa to może to być uszkodzenie wiązki . Przynajmniej to sprawdziłbym raz jeszcze dokładnie .sprawdzę może coś pomoże, tylko u mnie szyby po lewej stronie działają, dlatego tym bardziej jest to dziwne.