Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-1-8-mpi-140-km-9xairbag-esp-navi-dvd-zadbana-warto-ID6yhgED.html#714ea259a9
- - - Updated - - -
Ktos moze widzial. . .jakies info?
Silnik 1.8 mpi od opla. . .na lpg![]()
Może wie ktoś coś o tej sztuce albo mógłby podjechać obejrzeć? http://olx.pl/oferta/sprzedam-lub-zamienie-alfa-romeo-156-tdi-CID5-IDeoTtn.html#255edf1420
Ja praktycznie z drugiego końca Polski, to nie chciałbym jechać na darmo, a ze zdjęć i opisu auto wygląda fajnie.
Jestem w Tychach parę razy w tygodniu, jeśli dalej aktualne to mogę podjechać. Daj znać.
Pozdrawiam,
Osadnik
[MENTION=49789]Viper[/MENTION] niestety nie znam się na v6 w alfie, ale jeśli chcesz, mogę podjechać jakoś w przeciągu tygodnia ocenić ogólny stan (blacharka / zawieszenie / itp).
Być może, ktoś by się dołączył z Bytomia na oględziny, bo fura wypasionaA i więcej info wtedy by się pewnie znalazło ;-)
tak się złożyło że znam trochę to auto, mocno zadbane i doinwestowane... czytaj cena podlega niewielkiej negocjacji.