• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
witam. Jestem nowy na forum. Przymierzam się do zakupu swojej pierwszej alfy 159, a konkretnie poszukuje 159 2,4JTDm Q4 SW.Czy ktoś z forumowiczów zna alfę z ogłoszenia nr 6006964251 zamieszczonego na otomoto wystawioną przez:Auto - Komis Brachmański. Pozdrawiam.

Witam,

Czy ktoś oglądał Alfę GT ?? Ogłoszenie na otomoto 6007656967. Ewentualnie czy ktoś ma blisko, żeby podjechać i zobaczyć ? Albo jakieś opinie/uwagi na podstawie zdjęć i opisu ?

Pozdrawiam

witam. Może komuś znana jest alfa 159 2,4 Q4 ( ID: 6008004691 ) z Częstochowy, od sprzedającego SUPERALFA ? pozdrawiam

Witam, czy ktoś z was drodzy alfaholicy oglądał może to auto oferta z OTOMOTO: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-po-oplatach-wersja-ti-ID6yBkXF.html lub mieszka w okolicy i mógłby na nie zerknąć - mam do przejechania ponad 300 km i nie wiem czy warto. Z rozmowy jak i przesłanych zdjęć przez sprzedawce wydaje się być wszystko ok ale jak wiadomo rzeczywistość wszystko weryfikuje. Wiem ze silnik 1.8 ma tylko 175 nM i szału nie ma ale zależy mi na taniej eksploatacji.
Z góry dzięki za info

Witam. Interesuję się alfą 159 z Częstochowy. ID ogłoszenia z otomoto: 6008103279 Mógłby ktoś dla mnie ją zobaczyć? Albo ktoś już ją widział?

Witam Wszystkich!

Jako, że przymierzam się do zakupu Alfy Romeo 166, chciałbym poprosić bardziej doświadczonych kolegów o opinię.

Czy Ktoś z szanownych czytających zna ten samochód: ... UPS! Jako nowy nie mogę zamieszczać linków www i zdjęć...:-(
i może potwierdzić jego historię?

Samochód można obejrzeć na OTOMOTO: srebrna 166 2.0 TS; cena: 9900; miejscowość: Będzin (śląskie), numer rejestracyjny: SBE 50910; właściciel: Grzegorz.

Być może miał Ktoś przyjemność poznać osobiście Właściciela tej piękności:-)?

Po licznych sms-ach, kilku telefonach i przesłanych zdjęciach jestem "NA TAK", ale...

Liczę na Alfaholików; na ich dobre serca i szczere wypowiedzi:-)

Brać czy nie brać...:-)?

Pozdrawiam i dziękuję!

Witam Panowie, od dłuższego czasu poszukuję Alfy 147, 1.9jtd 150km, 5drzwi... No i znaleźć nie mogę. :D

Dzisiaj wpadło takie ogłoszenie na otomoto.pl
(nie mogę wklejać linków więc po prostu doklejcie to do adresu otomoto.pl)

/oferta/alfa-romeo-147-jasne-skory-climatronic-alumy-oplacony-ID6yL9Yl.html

Wieczorków 88a - 42-622 Orzech, tarnogórski, Śląskie

Sprzedawca - krispol

Gdyby ktoś coś wiedział, miał możliwość zerknięcia na autko bądź chociaż kojarzył tego sprzedającego to prosiłbym o informacje.

Chcę w końcu dołączyć do waszego grona! :D

Pozdrawiam jak i z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje.

Dzień dobry,

Chciałem Was prosić o pomoc. Co sądzicie o tej ofercie:

1)allegro.pl/alfa-romeo-159-i6747083697.html#thumb/1

Bardzo dziękuje za wszelkie sugestie.

Witam wszystkich,
czy zna ktoś tę Alfę i może coś o niej powiedzieć ?
1)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6yPjZz.html
Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam serdecznie. :)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich,
czy zna ktoś tę Alfę i może coś o niej powiedzieć ?
1)otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-ID6yPjZz.html
Z góry dziękuję za odpowiedź i pomoc.
Pozdrawiam serdecznie. :)

Auto z mojej b.bliskiej okolicy, sam chciałem się nim zainteresować, ale zrezygnowałem, poluje na coś młodszego.
Zadzwoń do typa wypytaj o wszystko co potrzebujesz, a ja mogę podjechać i zweryfikować z rzeczywistością

Ostatnia edycja:
Cześć,

Czy ktoś zna/widział/oglądał/ma jakieś informacje na temat tego egzemplarza:

https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...-ID6yP7EF.html

Szukam GT z tym motorem, ten wydaje się dość pewny, ale znajduje się na drugim końcu polski, trochę daleko by podjechać tylko żeby sprawdzić.

Witam serdecznie,
jeśli ktoś miałby chwilkę zerknąć byłbym bardzo wdzięczny. Jak na rocznik jest dosyć droga. Ja mieszkam w Kielcach więc mam kawałek. Chciałbym wiedzieć wcześniej czy jest wgl godna takiej ceny i czy opis itd zgadza się ze stanem faktyczny. Oczywiście osobie, która chciałaby obejrzeć zwrócę koszty dojazdu (najlepiej ktoś z Wrocławia) itd.

1)allegro.pl/alfa-romeo-159-1-9jtdm-150km-z-polskiego-salonu-i6780907877.html#l

Z góry serdecznie dziekuję i pozdrawiam.
Życzę wesołych i rodzinnych świąt.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót