Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Moim zdaniem cena nie jest niska a nawet wysoka jak na 147 ale bardziej bym uważał na sprzedawcę, Janusz to takie średnie imie, może to być januszbiznesu ale może też miły człowiek.

Cena ceną, za 8tyś można kupić trupa. Mnie interesuje, żeby ten trup nie był aż tak bardzo zajechany. Auto ma służyć jedynie do przemieszczania się z punktu A do B, niżeli perełka na zlotach;)

Wrzuciłam link bo pomyślałam, że ktoś z Was najzwyczajniej kojarzy tą 147. Wiem, że na śląsku jest dość prężna grupa Alfistów:)

Janusz przez telefon twierdzi, że ok, że stuka coś jedynie z przodu, przyciski od szyb ściochrane.

pozdrawiam

pozdrawiam

Znajomy to bedzie ogladał bo mój pracownik szuka czegoś do 5000 to dam Ci znac :)

Znajomy to bedzie ogladał bo mój pracownik szuka czegoś do 5000 to dam Ci znac :)

Czyli w skrócie ANN odpuść sobie już to auto :D Bo jak będzie dobre to kupi pracownik Rafała, a jak będzie do niczego to on nie kupi i Ty też :D :D Chociaż w takiej cenie to już chyba większości 147 będzie opłacalna

Dokładnie Izane, masz racje. Jak będziesz Rafał coś wiedział o tej 147 to daj znać bo jestem ciekawa:)

pozdrawiam

Znajomy nie ma czasu - jak bede miał czas to podlece ale szukamy czegoś bliżej i w sedanie 147 to opcja jak nie znajdziemy sedana :) Pozdrawiam

Dzień dobry :)

Kojarzycie może tę Bellę (156 po lifcie, z Zabrza)?
http://otomoto.pl/oferta/alfa-romeo...alcantara-szyberdach-ID6ycPt5.html#a6ea463e8f

Jesteśmy właśnie "na kupnie" i wpadła nam w oko ale na zdjęciach widać, że ma czarne progi i nie wiem czy to znaczy, że były przy niej jakieś grubsze roboty. Jesteśmy z opolskiego, więc nie bardzo chcemy jeździć do każdej alfy w ciemno. Bardzo proszę o pomoc, gdyby ktoś przypadkiem był z okolicy.

edit: Ogłoszenie już nieaktualne, więc cofam prośbę

Ostatnia edycja:
Cześć, czy ktoś kojarzy to auto - blachy SZA, klubowa ramka… Może jest tu były właściciel…? Auto stoi w komisie w Łodzi. Pytanie krótkie - mina czy nie?
338252525_6_644x461_alfa-romeo-166-25-v6-24v-.jpg

Mnie to zawsze zastanawiało jak to jest , że czesto w komisach stoją auta z "drugiego końca Polski" . Sprzedający nie może sprzedać fury u siebie bo okolica wie ,że padło??? Jak na ramkach naszych to chyba powinna być w dziale Bazar . Jak nie ma to już jest podejżane według mnie.
PS. Na zdjęciu pikno :-)

Witam wszystkich;)

- - - Updated - - -

Witam wszystkich;)

- - - Updated - - -

jest alfa 159 do ogledzin moro

- - - Updated - - -

mam ja na oku od jakiegos czasu:)

- - - Updated - - -

fruwam po postach cslyy czas

Amortyzatory
Powrót