Prośby o oględziny aut z regionu

• Autor wątku Autor wątku Paweł156
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Zna ktoś tą GT -komis Goczałkowice ?? Fajne wyposażenie , zużycie środka ( kiera/fotel ) skłania się ku twierdzeniu ,że przebieg może być faktyczny . Oglądał ktoś?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-czerwone-skory-CID5-IDbrGuj.html#3252ea3f76
I jeszcze ta z Wodzisławia Śląskiego - prywatny ale jakiś zakręcony kolo :
http://olx.pl/oferta/sprzedam-alfa-romeo-gt-2005r-CID5-IDbt3VP.html
I ta z okolic Krakowa :
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-...0-km-coupe-skory-CID5-IDaYdlH.html#374bd6095c

Ostatnia edycja:
Zna ktoś tą GT -komis Goczałkowice ?? Fajne wyposażenie , zużycie środka ( kiera/fotel ) skłania się ku twierdzeniu ,że przebieg może być faktyczny . Oglądał ktoś?
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-gt-czerwone-skory-CID5-IDbrGuj.html#3252ea3f76

Ta, diesel 1.9 z 2006 roku, dopiero od 2012 roku "w kraju" czyli sprowadzony :) i ma 151 000 km przebiegu?

W co Ty kuwa wierzysz, że ktoś kupił za granicą diesla aby robić 16 tyś rocznie, gdzie Ja nie mając gdzie jeździć robię bez problemu więcej... :)

W następnej robił właściciel niecałe 15 tyś rocznie... :)

A w tej ostatniej to już kuwa w ogóle... 12,5 tyś rocznie... :)

Nazar proszę Cię, nie udawaj głupka ;)

Ale to jest "wersja bertone"
To jakas limited chyba :p

Ta, diesel 1.9 z 2006 roku, dopiero od 2012 roku "w kraju" czyli sprowadzony :) i ma 151 000 km przebiegu?

W co Ty kuwa wierzysz, że ktoś kupił za granicą diesla aby robić 16 tyś rocznie, gdzie Ja nie mając gdzie jeździć robię bez problemu więcej... :)

W następnej robił właściciel niecałe 15 tyś rocznie... :)

A w tej ostatniej to już kuwa w ogóle... 12,5 tyś rocznie... :)

Nazar proszę Cię, nie udawaj głupka ;)
Lizany ale bywa :-) . Po wnętrzu widać zużycie( kierownica a zwłaszcza guziki multifunkcji , nakładki pedałów, skóra i uchwyty boczków drzwi ) . W naszych Polskich i niektórych forumowych ,które rzekomo nie przekroczyły 200tkm środek bywa styrany jak by wożono nimi bydło a w tych masz jak nówki. Wiem,że pewne rzeczy można wymienić . Na mobile.de i autoscaucie też trafiają się auta z małymi przebiegami. Luke tez przywiózł lekko pykniętą z przebiegiem 130tkm z 2004r.

Bez przesady, kierownica, gałka zmiany biegów itp nie są zrobione w tych autach ze szkła, po 200-250 tyś wyglądają one normalnie, chyba, że ktoś ma dziwne ręce lub jeździł w rękawiczkach ;)

Na dodatek gałka zmiany biegów i kierownica to chwila aby wymienić na używkę w lepszym stanie... To raczej priorytet przy zmianie przebiegu, zmienia się nakładki na pedały, dywaniki, kierownicę, gałkę zmiany biegów, poprawia wytarte boczki fotelów :)
Na chłopski rozum takie przebiegi przy tych datach i tym silniku są na 99% przekręcone.

Oczywiście auta warto i tak obejrzeć bo nie ważny jest przebieg a stan faktyczny, no ale jeśli ktoś sprzedaje auto z kręconym przebiegiem to pytanie co jeszcze jest kręcone aby tylko dało radę do sprzedaży.

Nazar nie szukej auta w PL bo to banda zlodzieji sprzedaje.

Wiem ale moja 159 jest od "Mirka" i życze każdemu tak "awaryjnego" auta . Przebieg potwierdzony ,ori zawias. Nawet Dpf na kompie diagnostycznym wyszedł ,że od nowosci nie wymieniany (161000km). No ale dałem za nią 28tysi ( a to golas ze skórami -Progression )a nie 20 jak gdzieniegdzie stoją. Hehe mi i tak się przyjdzie chyba wstrzymać znowu bo moja dziś test ciążowy robiła i teraz trzeba isc potwierdzic do lekarza:-) .Jak jest to przez 2 lata nie potrzeba mi 3auta .

Gratuluje! Btw odezwe sie po dystanse na weekendzie chyba.

Nie dziękuje bo lekarz prawde powie. Kiedys były dwie kreski i nic. Sorry za dystanse Omen - wyleciało z głowy bo i tak do 159 mi nie pasują i leżą w piwnicy . Wyslij mi na priva adres Georga to podrzuce bo zapomniałem ulicy.

Tak ze skrzywionym wahaczem :cool:

Sorry napisałem "lekko" ale sens ,że bywają z małym przebiegiem starsze sztuki. Ja moją 159 przez 1,5 roku zrobiłem 13tkm z 2ma urlopami a też Diesel .

Jakby kogoś ciekawiła GT z Kęt - czarna Blackline z 2007 za 17990 z uszczerbionymi drzwiami pasażera to pamiętam że wcześniej stała bodajże w Katowicach z przebiegiem koło 190tkm . Z kolei srebrny Spider 916 polift na blachach SBE stał w Będzinie na Piłsudskiego w komisie za 9900pln teraz przeniósł się dalej w Polskę za 13990 :-)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót