• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Prośba o oględziny samochodu

Dzięki. Rozmawiałem z właścicielem i mam lekkie obawy, bo kupił to auto parę dni temu od kogoś z Wrocławia. Podobno dla dziewczyny, dla której auto jest za twarde i niewygodne.
Już kiedyś jedno takie auto oglądałem - kupione i jeszcze nie przerejestrowane, a już do sprzedaży wystawione. Dociekliwość się opłaciła bo bym miał silnik do remontu.
Być może uda mi się jeszcze kogoś z samego Kłodzka poprosić o oględziny.

Witam, czy ktos moglby dla mnie sprawdzić tę alfę lub pojechac tam razem ze mna na początku kwietnia http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-jtd-xenon-skora-18-piekna-igla-C22017501.html ? Nie mam czujnika lakieru ani mozliwosci sprawdzenia kompa wiec ciezko mi ocenic stan tego auta. Alfa stoi w dzierżoniowie a ja jestem z Wałbrzycha. Byłbym wdzięczny. A może ktoś zna własciciela ? jest właścicielem firmy budowlanej w mościsku.

spoko dam znać po południu

-----edit----------
Aleks_K --> PW

Ostatnia edycja:
Samochód widziałem wczoraj w ddz, więc pewnie jeszcze nie zmienił właściciela.

A sam zainteresowany poczynił jakieś działania w kierunku zakupu?

Nie wiem, czy prędzej nie znajdziesz kogoś pomocnego na forum Wielkopolski, oni mogą mieć kogoś bliżej :)

Będzien to województwo śląskie i to bardziej od strony Małopolski i świętokrzyskiego, więc raczej nikt od nas nie podjedzie :)

Amortyzatory
Powrót