Prośba o oględziny samochodu

jest tyle warta co zeszłoroczny śnieg. byłem nią zaintersowany lecz ludzie którzy ją ogladali zdecydowanie mi odradzili zakup. silnik chodzi nierówno itp itd. jest o niej na facebooku (alfaholicy) niedawno właśnie tam zwracałem się o oględziny tego spiderka
Tam sie zwracałeś hmmm heheh

Witam, wie ktoś cokolwiek na temat tej AR 156 z Przemkowa? http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-156-1-8ts-1998r-alufelgi-skora-itd-i2390723586.html Widać już na zdjęciach, ze cudów nie ma i buda po części do malowania, ale interesuje mnie autko które będę mógł sobie naprawić sam od początku do końca tak, żebym wiedział w 100% czym jeżdżę. Byłbym wdzięczny za jakieś info, najbardziej interesuje mnie jakie i ile jest rzeczy do wymiany oraz kondycja silnika. Pozdrawiam.

Tam sie zwracałeś hmmm heheh
do Ciebie bezpośrednio także lecz odpowiedziałeś mi na fb ;)

- - - Updated - - -

Witam, wie ktoś cokolwiek na temat tej AR 156 z Przemkowa? http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...390723586.html Widać już na zdjęciach, ze cudów nie ma i buda po części do malowania, ale interesuje mnie autko które będę mógł sobie naprawić sam od początku do końca tak, żebym wiedział w 100% czym jeżdżę. Byłbym wdzięczny za jakieś info, najbardziej interesuje mnie jakie i ile jest rzeczy do wymiany oraz kondycja silnika. Pozdrawiam.
za taka ceną na twoim miejscu szukałbym alfy, która ma jak najmniej do roboty blacharki, bo silnik raczej trzeba bedzie wstawic inny lub kompletnie go wyremontować a koszt tego to minimum 3000pln

hehe - nie, nie. Kolega z pracy szuka...

Rzmudzior- zagadaj do Carlos71 bo mi kiedyś opowiadał o takiej jednej czarnej 145 na zenderach i bananowych skórach :)

No, ale co po za tym??
Ogólnie sam myślałem o wzięciu jej na części. Na pewno bym gadał z właścicielem od razu o felgi le mans-y, bo wygląda na nich super ;)

Ja bym z nysy nic nie kupił. Kiedys tam kupiłem auto - największy błąd w moim życiu .... ogólnie zagłębie rupieci i składaków :)

Ja bym z nysy nic nie kupił. Kiedys tam kupiłem auto - największy błąd w moim życiu .... ogólnie zagłębie rupieci i składaków :)
Toś zabłysnął tekstem w takim samym stylu jak- " ALFY to jeżdżący złom"... pogratulować... Domyślam się z Twojej wypowiedzi, że moja Alfa, to nie dość, że składak, to jeszcze rupieć- no to przynajmniej wiem, dlaczego piąty rok nią jeżdżę...

No, ale co po za tym??
Ogólnie sam myślałem o wzięciu jej na części. Na pewno bym gadał z właścicielem od razu o felgi le mans-y, bo wygląda na nich super ;)
No niestety Le Mansy oddzielnie :P
O skóry się jeszcze dowiem, bo na branie całej 145 na części to nie mam za bardzo chęci - choć z drugiej strony, silnik mam, to zawinąłbym skórę, założył silnik, wypolerował i... podaj dalej :D
A obecnie szykuję się na żółciutką kolegi Batona z Cieszyna :)

Amortyzatory
Powrót