Prośba o oględziny samochodu

no jezdzil ja niby 3 lata moze z czyjejs winy trafil dzwona dobrze mu wyplacili i ma gdzies zeby naprawiac :)

Spróbowałem znaleźć jakieś informacje odnośnie sprzedawcy. Facet ściąga (ściągał) głównie Audi. Zawsze jest ten sam schemat - auto w pełnej wersji, na zdjęciach super, po wymianie rozrządu, olejów itp. Podobno można trafić na zadbany egzemplarz, ale wszystkie są szykowane na sprzedaż i często opis odbiega od rzeczywistości. Wiele osób narzekało, że teoretycznie bezwypadkowe auta po sprawdzeniu miernikiem okazywały się bite, a sprzedawca bez słowa się zbierał i odjeżdżał.

Ja już raczej się zniechęciłem, ale gdyby ktoś rzeczywiście miał chwilę podjechać ... Być może to jeden z tych wartych zakupu egzemplarzy.

Przyjrzyj się dokładnie zdjęciom. Upaprana tapicerka jak by niedomytym pyłem po szpachli (klamka z głośniczkiem), auto jeździło po Berlinie- naklejka Umweltzone (ale oryginalna szyba z przodu)- Śmiech na sali ze ma 100 tyś. (Sam swoją kupiłem od 1 właściciela- sąsiada który jeździł do kościoła i przez tyle lat wyjeździł 100 tys. a nakładki na pedały prawie nie ruszone, a na zdjęciach- szarpną je ząb czasu?) Majstrowane były drzwi kierowcy (guma na szybkie i różne odcienie ochronnego plastiku na słupku) Tarcze hamulcowe prawdopodobnie do wymiany. Na innych fotkach widać numer rej a na innych nie... Zwłaszcza daty na blachach... Nie wiadomo ile już ją ma (Ukrywa?). Nie chce mi się jechać :(

Kolego jeśli szukasz takiej właśnie włoszki to mogę Ci polecić auto (do sprzedania w Legnicy) prawie identyczne, które właśnie dzisiaj sprawdzałem. Jeśli chcesz zaczerpnąć więcej informacji to PW bądź tel.

Dzwoniłem do gościa i jest niestety po za Wrocławiem, a auto stoi w Oleśnicy i nie ma kto mi go nawet pokazać. Najwcześniej będzie można je obejrzeć dopiero w poniedziałek, bo dopiero wtedy wraca.

Maciek

A miałby ktoś możliwość jednak z Zamościa przez warszawe, bedzie z 700km, szkoda jechac na darmo, w dodatku volvo ojca bo moja czeka na świeczki i przepływkę;-(

Witam!
Nie fatyguj się. Oglądałem tego crossswagona wczoraj. Zmarnowane pieniądze i 400 km na nic. Alfa jest powypadkowa. Jak się później dowiesz to do obejrzenia w Oleśnicy. Brak osłony pod silnikiem, brak nadkola, Malowana lewa strona, spryskiwacze xenonów nie sprawne. Ale dobra na to wszystko przymknąłem oko.Więc zabrałem autko na stację diagnostyczną. Wydałem kasę i co się okazało: przednie sanki spawane. Auto miało takiego dzwona że sanki pękły na 3 części. Nie polecam. Dodatkowo oglądałem crosswagona z ostrzeszowa, także wypadkowy. Dużo nowych elementów przy silniku, przód na moje oko malowany. W środku trochę zaniedbany.
Życzę udanych zakupów.

Witam!
Nie fatyguj się. Oglądałem tego crossswagona wczoraj. Zmarnowane pieniądze i 400 km na nic. Alfa jest powypadkowa. Jak się później dowiesz to do obejrzenia w Oleśnicy. Brak osłony pod silnikiem, brak nadkola, Malowana lewa strona, spryskiwacze xenonów nie sprawne. Ale dobra na to wszystko przymknąłem oko.Więc zabrałem autko na stację diagnostyczną. Wydałem kasę i co się okazało: przednie sanki spawane. Auto miało takiego dzwona że sanki pękły na 3 części. Nie polecam. Dodatkowo oglądałem crosswagona z ostrzeszowa, także wypadkowy. Dużo nowych elementów przy silniku, przód na moje oko malowany. W środku trochę zaniedbany.
Życzę udanych zakupów.

O własnie o to chodziło wielkie dzieki;-)

Czesc!
Czy jest ktos z okolicy Rawicza? Chcialbym sprawdzic ta alfe: http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-skora-alufelgi-stan-idealny-C21165817.html
Ogloszenie wisi juz chyba jakis czas, ale dopiero teraz sie nim zainteresowalem. Niestety w tym tygodniu nie bede mial kiedy skoczyc i zobaczyc przy swietle dziennym.. no i wolalbym skorzystac z opinii bardziej doswiadczonych w temacie Belli ;)

Z gory dzieki za pomoc!

Amortyzatory
Powrót