Prośba o oględziny samochodu

Na 3. zdjęciu każdy element wygląda jakby był malowany osobno i miał "nieco" inny odcień...

faktycznie jak się bardziej przyjrzeć to tak wygląda jak by była malowana ;) ale nie ma co od razu skreślać czasem na zdjęciu tak wygląda a w rzeczywistości będzie całkiem inaczej ;) jak jest nie daleko to najlepiej podjechać i ją obejrzeć ;)

Taka mała podpowiedź jeździłem z tatą także za alfa dużo szukaliśmy i radze sobie drukować oferty z allegro aut za którymi jedziemy dlatego że to jest oferta handlowa ja miałem przypadek że pojechałem za autem 300 km i okazało się totalnym wrakiem a gość napisał że stan idealny zadzwoniłem na policję i zwrócił mi koszty przejazdu przy policji!

Taka mała podpowiedź jeździłem z tatą także za alfa dużo szukaliśmy i radze sobie drukować oferty z allegro aut za którymi jedziemy dlatego że to jest oferta handlowa ja miałem przypadek że pojechałem za autem 300 km i okazało się totalnym wrakiem a gość napisał że stan idealny zadzwoniłem na policję i zwrócił mi koszty przejazdu przy policji!

to spoko nawet nie wiedziałem że tak można zrobić ;D

ciekawy egzemplarz, kogoś z forum może się odezwie, tylko zastanawia mnie czemu sprzedaje jeśli ściągnął ją w czerwcu hmm

Prośba o oględziny w Zgorzelcu.

Witam Wszystkich.
Mam zamiar zakupić Alfette, a co za tym idzie rozpocząć przygodę z piękną włoszką :) Z racje tego iż jestem z Gdańska a na moim terenie - jak na lekarstwo GTV, szukam...
Może ktoś z Was oglądał poniższy egzemplarz. Jeśli nie to czy byłaby taka możliwość.

http://otomoto.pl/alfa-romeo-gtv-klimatyzacia-C20469462.html

Pozdrawiam.
Marcin
tel. 605 474 627

Za tą kase cudów bym sie nie spodziewał,a zderzaki faktycznie się różnią i widać to na każdej focie. Nie wspominając o fotelach bo zajechane ładnie

Wiele mówiące są stwierdzenia w stylu: samochód nie brał udziału w kolizji naruszającej konstrukcję auta.
Czy nie można napisac po prostu: bity z każdej strony, ale nikt w nim nie zginął?

Tą srebrną 159 będę chciał obejrzeć w tym tygodniu.

Co powiecie o tym:

http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-gt-jtdm-191km-i1939030327.html

Pozdr.

---------- Post added at 15:30 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

GT sprzedana :( A to była super oferta...

159 nadal na sprzedaż. Gadałem z gościem. Konkretny człowiek w środę będę ją oglądał...

Amortyzatory
Powrót