• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Propozycja na spot

Fajne spotkanko, choć pogoda nie rozpieszcza.

Załączniki

• 20170319_174635.jpg
    20170319_174635.jpg
    141.1 KB · Wyświetleń: 15
Co prawda to nie spot AR, ani nawet grupy FCA, tylko bardziej ogólny, nawet z przewagą VAG'a, ale jest całkiem przyjemnie. Byliśmy kilkukrotnie, a tylko raz spotkaliśmy kogoś z klubu, ale sporo Alf niezrzeszonych.
Może ktoś z Was ma czas i planuje się wybrać 25 marca wieczorem na spot na parkingu leśnym?

Więcej info tutaj:
https://www.facebook.com/events/1798184867109862/

Ostatnia edycja:
Witam po półrocznej przewie. Tym razem dokonałem rozsądnego zakupu - 147 w jtd. Także chętnie pojadę 30

Bella prawie zrobiona więc chyba się wybiorę :>

Kolegę z 147 TK 44... po prawej na pierwszym zdjęciu widziałem w piątek na ul. Seminaryjskiej w Kielcach jechał obok mnie :)

Ostatnia edycja:
Świętokrzyski Spot Alfaholików - spotykamy się na parkingu przy zalewie Kieleckim ( parking od ulicy zagnańskiej ) w Niedzielę 30.07.2017 o godz. 17.

A może ekipa świetokrzyska odwiedzi nas na miedziance ??

Jak wiecie od 15 do 20 sierpnia odbywa się zlot ogólnopolski. Do tych wszystkich co się nie zapisali nie zdążyli nie wiedzieli zapomnieli etc. Mam propozycję spot podczas trwania Italian Track Day '17 na parkingu pod torem Kielce. Spot od godziny 14-15 parking jest spory przyjmie wszystkich a będzie można przy okazji zobaczyć ile cuoresportivo jest w Alfach naprawdę.
https://www.facebook.com/events/113893009263397/
Do tego na miejscu będzie ekipa z dronem , plus dziennikarze z jednego z miesięczników motoryzacyjnych która nagra Was wszystkich.
To co wy na to?? Można na Was liczyć ??

Na miedziance będę na pewno, do zobaczenia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Link coś się nie otwiera, ale na FB jest że 18 na miedziance jesteście.... więc jeśli praca nie zatrzyma to na pewno wpadniemy :)

Amortyzatory
Powrót