Propozycja na spot

SPONTAN SPOT dziś o 18 Parking Wielopoziomowy Echo ( fioletowy lub czerwony jak nie będzie miejsca na fioletowym) :)

Niedziela 14.01.2018 - 17.00 Parking Makro :) spot:)

Witam kolegów. Jak moja 159tka będzie miała już silnik to chętnie się przykumam ;) Szykuje się coś w najbliższym czasie?

Może spocik 3 lub 4 ty Marzec?

Zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy weekend Marca na spotkanie alfiątek.Pojawi się nowe busso,którym dojedzie mój Ojciec Gregor.Jest na czym oko zawiesić bo to robota Ariela czyli v6,stylistyka 156 GTA i 240 gorących kucy pod maską.Pozdrawiam Cezary :)

Zapraszam wszystkich chętnych na pierwszy weekend Marca na spotkanie alfiątek.Pojawi się nowe busso,którym dojedzie mój Ojciec Gregor.Jest na czym oko zawiesić bo to robota Ariela czyli v6,stylistyka 156 GTA i 240 gorących kucy pod maską.Pozdrawiam Cezary :)

Może się skuszę tylko proszę o info gdzie?

Może parking przy WDK-u przy Ściegiennego bo to centrum i każdy spokojnie trafi?.Ewentualnie proszę o inne propozycje.Do miłego.Cezary

oki.To ustalamy 16-ta w Sobotę 3.03.2018 na parkingu przy WDK-u a potem wspólny ,,lansik'' po centrum jeśli tylko dopisze aura.Zapraszam wszystkich chętnych bo jak mówią,,w ilości siła''.Do miłego.Cezary

Parkin pod samym WDK-iem,wjazd od Aleji Legionów

jeśli mróz odpuści to postaram się być :)

Zobaczymy jak będzie z temperaturą.Potwierdzimy spotkanie jeszcze w Piątek rano po analizie pogody na Sobotę

Trochę zamieszania ale pogoda mroźna i dopiero w Niedzielę ma nieco odpuścić więc proponuję zamienić Sobotę na Niedzielę na 15-tą pod WDK-iem.Cezary

Pogoda w Niedzielę ma być przyjazna czyli ok.zera po południu więc zapraszam wszystkich i czekam na potwierdzenia.Moja bella będzie na bank.Wszystkiego co dobre.Cezary

Amortyzatory
Powrót