• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Propozycja na spot

Poproszę dziś do 20-tej o potwierdzenie osób chętnych na jutrzejszy spocik bo nie chciałbym sam przyjechać.Do miłego.Cezary

To super.Może ktoś jeszcze dojedzie i będzie Nas więcej.Do miłego.Cezary

Dzięki Stawu za mini spocik pod WDK-iem i do zobaczenia pewnie w szerszym gronie na wiosnę po zmianie ,,kapci''na letnie.Pozdrawiam w imieniu Ojca-Gregora.Cezary

Załączniki

• 1.mini spocik pod WDK-iem 04.03.2018.jpg
    1.mini spocik pod WDK-iem 04.03.2018.jpg
    104.3 KB · Wyświetleń: 11
  • 2.mini spocik pod WDK-em 04.03.2018.jpg
    2.mini spocik pod WDK-em 04.03.2018.jpg
    100.5 KB · Wyświetleń: 12
Dzięki Stawu za mini spocik pod WDK-iem i do zobaczenia pewnie w szerszym gronie na wiosnę po zmianie ,,kapci''na letnie.Pozdrawiam w imieniu Ojca-Gregora.Cezary

Pewnie, będzie cieplej to i więcej samochodów. Aż mi wstyd, że takim brudasem przyjechałem:(

Ty Miałeś daleką trasę a moja czarna miała tylko czas na rozgrzanie silnika:D.Do miłego.Cezary

niech się trochę ociepli... to się zrobi spota wtedy na pewno więcej osób przyjedzie :)

Też tak myślę.Byle do Wiosny:)

Proponuję kolejny spocik w Poniedziałek 2.04.2018.Czekam na odzew i pozdrawiam.Cezary

Galeria Echo górny poziom(dach) start 15-ta lany Poniedziałek

Hej, coś się dzieje w ogóle w Kielcach? Są jakieś spoty, ktoś przyjeżdża?

na razie cisza, ale trzeba pomysleć nad spotem w najbliższym czasie :)

Jak coś to jestem chętny. Po kilku miechach przerwy znów się cieszę Alfiną i w sumie nie znam nikogo w CK z forum.

Może jakiś spocik w Ck ?? dawno już nie by,o :)
30.04.2018 czy 06.05.2018 o 16??

Może jakiś spocik w Ck ?? dawno już nie by,o :)
30.04.2018 czy 06.05.2018 o 16??

Mi w sumie lepiej pasuje niedziela 06.05. Podpytam jeszcze kumpla co Alfą jeździ czy nie wpadnie.

No i jak z tym spotem?

spot będzię 06.05.2018 Zalew Kielecki 16 :)

Amortyzatory
Powrót