bullik1
Nowy
- Auto
- Była - Alfa Romeo 156 SW 1.9JTD 85kW/115KM 2002r.
Wydaje mi się że trzeba zrobić rezerwację toru na konkretną godzinę to wtedy jeździmy tylko my.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
więc tak... po tel rozmowie sytuacja wygląda tak.... na dzień dzisiejszy nie da się zarezerwować toru na opcję Mini Grand Prix, dzień wcześniej zadzwonię i wtedy będzie ustalona godzina na jazdę.....
rezerwować się da tylko cały tor na wyłączność ( 1300 zł/h) .... nie dla nas
w tej opcji nie będzie zaliczki.... wszystkie osoby twierdzą że będą.... myślę że te 5 osób będzie żeby to na spokojnie zamówić dzień wcześniej bez zaliczki
przed rezerwacją tel..przypomnę się i potwierdzicie obecność ( osoby jeżdżące ), bym mógł umówić nas na grand prix![]()
Dzięki za zorientowanie się. Miejmy nadzieje, że wszyscy chętni się pojawią i pogoda dopisze bo chciałbym pojeździć na części zewnętrznej.
wrazie czego jeden alfaholik z FB ma kumpla lub 2 kumpli w zapasie żeby było nas minimum na gran prix
- - - Updated - - -
Dzięki za zorientowanie się. Miejmy nadzieje, że wszyscy chętni się pojawią i pogoda dopisze bo chciałbym pojeździć na części zewnętrznej.
też bym chciał i ja na dwór wyjechać![]()
przewidujecie jakiegoś spota czy tylko jedziecie na gokarty?
Po GP trzeba będzie odpocząć i przyzwyczaić się do normalnej kierownicy. Dlatego szybko pewnie się nie rozjedziemy.
To jaki czas mamy przewidziany na jazdę po torze i jaki koszt wychodzi na osobę, 108zł tak jak w cenniku?
Spoty zlotya ja bez prawka do 3 Listopada
![]()
Było nieźle. Następnym razem musimy zorganizować się i zrobić GP. Wtedy będzie czysta jazda. BTW jak rączki?