[Giulietta] Porady eksploatacyjne

Mozna .Odlaczasz jeden kabelek i mozna ladowac bez obaw.Pozniej tylko musisz zrobic samoadaptacje polegajaca na przekreceniu kierownicy w skrajne polozenia i opuszczeniu a pozniej podniesieniu szyb w drzwiach przednich .
Ja [gdy mi sie nie chce] laduje bez odlaczania prostownikiem automatycznym-oczywiscie robie to na wlasne ryzyko poparte kilkunastoletnim doswiadczeniem w bezusterkowym uzywaniu takiego rodzaju prostownika.Kazdy wybiera co dla niego jest lepsze.

Teraz mam dylemat mały z wklejki widać że był łany 5w30 Co lać ????

- - - Updated - - -

2011 rok grudzień

- - - Updated - - -

Ten silnik ma multi air???? 120 koni benzyna

120 km to tjet

Co do zaślepki to kupiłem zamiennik na allegro za ~70zl, ale mam ogólnie problem z tymi xenonami, ponieważ będąc na przeglądzie oglądali mi światła i powiedzieli że "minimalnie" za wysoko świecą ale generalnie to okej i nie trzeba regulować, z tym że już dwa razy w nocy mi się zdarzyło że mi ktoś mignal i chyba muszę się przejechać na tą regulacje, nie wydaje mi się żeby to było normalne...

Witam
Mam pytanie jest możliwość założenia symulatora zmieniarki na karty SD USB jak jest czy jest wtedy sterowanie z poziomu radia
Jak sprawdzić które radio mam?

Radio wyjmij to się dowiesz. Generalnie jest na mam po bluetooth z telefonem

Co do jakości dźwięku po bt, to ja nie widzę różnicy między innymi "podłączeniami", z tym że audiofilem nie jestem i mam te lepsze audio od bose które według mnie gra super.

Pany zmierzył by ktoś z forumowiczów wysokość przodu i tyłu wysokość błotnika bo mam założone eibah pro kit i jest trochę nisko i twardo Interesuje mnie jaka jest różnica wysokości Jutro ja zmierzę i napisze jak to wygląda Dzięki pozd.
A 18 felga

Ostatnia edycja:
W schowku jest AUX i port USB ale podpięcie pendrive'a nic nie dało:(

Ja przetestowałem chyba z 6 różnych pendrive'ów, ten system jest dość wybredny i ciężko znaleźć taki, który działa.
Ale w sumie 2 udało się trafić i czyta je poprawnie, także musisz próbować.

Ja przetestowałem chyba z 6 różnych pendrive'ów, ten system jest dość wybredny i ciężko znaleźć taki, który działa.
Ale w sumie 2 udało się trafić i czyta je poprawnie, także musisz próbować.
To jest możliwość że będzie działać?
Myślałem że to USB to tylko zasilanie
Podaj więcej szczegółów jaki format USB , pojemność jest możliwość przewijania ,zmiana utworów, wyświetlanie tytułu???

Na pewno pen musi być wcześniej sformatowany w FAT 32.

Panowie, poziom Min-Max na bagnecie w Giulietta 1.4 TB 170KM 13' to jest to "kratkowane" wgłębienie? Mam racje? Jestem prawie pewien, ze zalano mi ok. 0,7-0,8L oleju wiecej niz przewiduje instrukcja. Zaufany warsztat wiec odrazu nie sprawdziłem, ale jak wyjmowałam bańke oleju z bagażnika to z 5L zostalo jakies 0,6-07L, wiec sprawdziłem bagnet i poziom jest jakies 3/4 długości "kratkowanego" pola, ponad to pole....

Panowie, poziom Min-Max na bagnecie w Giulietta 1.4 TB 170KM 13' to jest to "kratkowane" wgłębienie? Mam racje? Jestem prawie pewien, ze zalano mi ok. 0,7-0,8L oleju wiecej niz przewiduje instrukcja. Zaufany warsztat wiec odrazu nie sprawdziłem, ale jak wyjmowałam bańke oleju z bagażnika to z 5L zostalo jakies 0,6-07L, wiec sprawdziłem bagnet i poziom jest jakies 3/4 długości "kratkowanego" pola, ponad to pole....

Najwięcej co mi weszło przy wymianie to 3.8 litra, poziom na bagnecie pod maksimum.

Amortyzatory
Powrót