W
WinnieThePooh
Guest
to jest auto za 11tys. Pali? Jeździ? brać nie marudzić
. z daleka widać że auto jest "kombinowane", ale chyba kolega dostosował swoje oczekiwania do ceny.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ogólnie szukam do 15-16tys,akurat ta jest u mnie w mieście to bym ją obejrzał i dlatego też tu napisałem,i dobrze że tak zrobiłemto jest auto za 11tys. Pali? Jeździ? brać nie marudzić. z daleka widać że auto jest "kombinowane", ale chyba kolega dostosował swoje oczekiwania do ceny.
Tylko na pierwszy rzut oka:
- obydwa ogłoszenia od handlarzy
- obydwa opisy samochodów to "ohy i ahy"
Czerwona lampka.
cena+opłaty czyli ze 3,5k.
"VIN pan spiszesz podczas oględzin"![]()
Czekam na VINy, ale ostatnio otrzymuję odpowiedzi "VIN pan spiszesz podczas oględzin"![]()
Tak też zrobię, ale dajmy szanseNie ukrywam, że ten ze Świętokrzyskiego prezentuje się jakoś tak ciekawiej. I ta skóra <3
Nie wiem, czy wisi tam zderzak czy to błotnik tak spasowany, no ale cóż. Czekamy na VINo![]()
Witam
Panowie a tą może ktoś oglądał?
- otomoto id 6069526147
Częstochowa, prywatny import z niemiec.
Witam
Panowie a tą może ktoś oglądał?
- otomoto id 6069526147
Częstochowa, prywatny import z niemiec.
Nie doczekałem się VINów, więc zakładam, że coś kombinowane.I takiemu sprzedawcy od razu możesz podziękować![]()