Przy szkodzie jest wprowadzony błędnie.
A co to za szkoda? Czy ona też błędnie wprowadzona? Jedynie dachowanie by mogło takie szkody wyrządzić.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Przy szkodzie jest wprowadzony błędnie.
Historia do weryfikacji. Nieumiejętnie poskladany przód - scudetto nie zgrywa się z maską. Chyba że lepiej się już nie dało...Czy ktoś może wyrazić swoją opinie na temat poniższego ogłoszenia i sprzedawcy?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-brera-design-by-giugiaro-i-wl-pelna-historia-serwisowa-unikatowa-ID6BO0kv.html
Będę wdzięczny za pomoc![]()
Historia do weryfikacji. Nieumiejętnie poskladany przód - scudetto nie zgrywa się z maską. Chyba że lepiej się już nie dało...
Tez patrzyłem na ceny aut na zachodzie i faktycznie są wyższe. W Polsce widzę ciagle te same ogłoszenia i zastanawiam się czy te auta ( nie ważne od ceny) są w takim złym stanie, czy brakuje na nie chętnych.mam wrażenie, że masz zły punkt odniesienia. popatrz ile kosztują Brery na mobile.de i autoscout24.de u naszych zachodnich sąsiadów. potem dolicz koszty ściągnięcia i akcyzę (18% powyżej 2 litrów). wiem, że nasi handlarze mają talent do wynajdowania perełek w okazyjnych cenach, ale tak patrząc po cenach to my powinniśmy exportować brery na zachód a nie na odwrót.
niemieckie paliwo nie bez powodów ma opinię lepszego i wydajniejszego